Telemach povećao podatkovne pakete i ponudio pretplatnicima 5G telefon pod vlastitim imenom

Nakon ulaganja u 5G mrežu Telemach je zaključio kako ja na našem tržištu slaba do nikakva ponuda jeftinijih modela mobitela s mogućnošću spajanja na 5G mreže, pa su odlučili sami svojim korisnicima ponuditi takav uređaj

Miro Rosandić srijeda, 20. rujna 2023. u 18:03
Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda Telemacha, na prezentaciji mobitela pod korporativnim imenom
Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda Telemacha, na prezentaciji mobitela pod korporativnim imenom

Na današnjem druženju s novinarima na sedmom katu zgrade Hanza Media, točnije u poznatom zagrebačkom fine dining restoranu Eateria, vodeći ljudi Telemacha, objavili su kako povećavaju podatkovne pakete svojim korisnicima, kako novima, tako i već postojećima.

Neovisno o postojanju ugovorne obveze, korisnicima Start paketa, koji trenutačno imaju 6 GB mjesečnog prometa, od sada će imati na raspolaganju dvostruko više, znači 12 GB, dok će oni koji imaju Top paket umjesto dosadašnjih 40 GB imati 60 GB podatkovnog prometa.

Riječ je o trajnoj pogodnosti za sve nove i postojeće korisnike, pri čemu cijena paketa ostaje nepromijenjena. Povećanje se automatski počinje primjenjivati od danas, znači 20. rujna.

Vlastiti 5G mobitel

Novost koju Telemach svojim korisnicima donosi ove jeseni je i Telemach 5G telefon, koji će biti dobavljiv uz vrlo povoljne uvjeta, pa se nadaju da će na taj način povećati i dostupnost 5G tehnologije među svojim korisnicima.

Što se tiče tehnikalija, korporativno brendirani Telemach 5G telefon je u stvari ZTE-om mobitel sa IPS zaslonom veličine 6.52" i rezolucijom od 720 x 1600 piksela, opremljen dvostrukom 50 + 2 MP digitalnom kamerom s LED bljeskalicom i 5 MP selfie kamerom. S mobitelom se u paketu dobiva punjač, USB kabl te zaštitna maska.

''S namjerom da vrhunsko iskustvo naše brze 5G mreže učinimo dostupnim što većem broju korisnika, u Telemachu smo pripremili jedinstvenu ponudu koja svim našim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, omogućuje bezbrižno surfanje super brzom 5G mrežom. Naše mobilne pakete smo, bez promjene cijena, značajno obogatili dodatnim gigabajtima te smo osigurali 5G telefon visoke kvalitete po vrlo prihvatljivoj cijeni. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj ponudi naša ulaganja u 5G infrastrukturu sada dobivaju pravi smisao jer tehnologiju stavljamo u punu funkciju i na raspolaganje našim korisnicima. Time potvrđujemo našu predanost u pružanju najbolje vrijednost za novac i osiguravanju vrhunskog korisničkog iskustva“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska te dodao da će sada korisnici s gotovo bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj moći doživjeti pravo 5G iskustvo.

Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska
Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska

Nakon g. Ježine, s nešto više tehničkih detalja telefon je predstavio Damir Vrsajković, izvršni direktor razvoja proizvoda. Naglasio je kako Telemach 5G telefon pored 128GB memorije ima bateriju od čak 5.000 mAh te jamstvo od 36 mjeseci, zaključivši kako je "Telemach 5G telefon pruža izvrstan omjer pristupačnosti i kvalitete - a dostupan je za pretplatnike za svega jedan euro mjesečno, u kombinaciji s pretplatničkim paketom Unlimited". Ostale kombinacije paketa i cijena mogu se vidjeti ovdje.

Telefon trenutno nije moguće kupiti ukoliko je korisnik na bonovima, odnosno nema pretplatnički status.

Neformalno druženje nakon pressice
Neformalno druženje nakon pressice