Do 2. siječnja besplatan Internet svim privatnim korisnicima HT mreže

Svim privatnim korisnicima mobilne mreže Hrvatski Telekom će omogućiti neograničeno besplatno korištenje pristupa Internetu za vrijeme blagdana

Bug.hr utorak, 15. prosinca 2020. u 16:24

Hrvatski Telekom danas je objavio kako će privatnim korisnicima svoje mobilne mreže omogućiti korištenje besplatnoga neograničenog Interneta, kako bi blagdansko vrijeme barem virtualno proveli zajedno i bez razmišljanja o troškovima.

Opcija je dostupna svim mobilnim pretplatnicima te korisnicima na bonove koji su u prosincu aktivirali jednu od Simpa opcija (Simpa XS, S, M ili L). Poklon Hrvatskog Telekoma može se aktivirati u Moj Telekom aplikaciji već sada te ga koristiti do 2. siječnja.

Poklon i za one koji već imaju flat Internet

Za korisnike koji u svojoj tarifi već imaju neograničeni pristup Internetu HT je osigurao 30 dana korištenja MAXtv To Go usluge bez naknade.

Za ljepši kraj 2020. Hrvatski Telekom je pripremio i blagdanski popust od čak 50 posto na najtraženije Samsung i Huawei uređaje uz odabir tarife M, L ili Unlimited. Ponuda traje do 31. prosinca ili do isteka zaliha, poručili su iz HT-a.