Prijelaz na DVB-T2 uz HT-ov prijamnik i dodatne programe tri mjeseca bez naknade

Hrvatski Telekom nudi digitalni prijamnik za novi DVB-T2 signal uz koji kupci dobivaju mogućnost gledanja dodatnih 40 programa prva tri mjeseca bez plaćanja naknade

Bug.hr ponedjeljak, 5. listopada 2020. u 14:00

Zemaljski DVB-T signal putem kojeg građani u Hrvatskoj trenutno gledaju programe na nacionalnim, regionalnim i lokalnim TV kanalima, od 27. listopada prestaje s emitiranjem. Od tog datuma bit će moguće zemaljske programe gledati samo na prijamnicima ili televizorima koji podržavaju novi DVB-T2 digitalni signal, koji se već nekoliko mjeseci emitira usporedno sa "starim" signalom.

Kako bi građani koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije mogli i dalje gledati zemaljske TV programe moraju nabaviti ili novi prijamnik ili TV uređaj koji podržava DVB-T2/HEVC standard.

Besplatni programi uz novi prijamnik

Hrvatski Telekom je za sve gledatelje, bez obzira jesu li korisnici njihovih usluga ili ne, pripremio novu ponudu. Na njihovim prodajnim mjestima i prodajnim mjestima HT-ovih partnera moći će se kupiti novi HT-ov digitalni DVB-T2 prijamnik. Kupnjom ovog uređaja, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, novi korisnici dobivaju i više od 40 dodatnih programa do 3 mjeseca besplatno, poručuju iz HT-a.

U ponudi dodatnog besplatnog sadržaja tako će se naći kanali Arenasporta, zatim RTL Adria/Passion/Crime/Living programi, te Nickelodeon i drugi dječji programi. Uz sve ovo, korisnici dodatno dobivaju i programe s filmskim sadržajem HBO i Cinemax, također na razdoblje od 90 dana.

Nakon isteka 90 dana, samo uz ovaj digitalni prijamnik, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, korisnici će moći trajno i bez dodatne naknade pratiti i EVOtv programe iz paketa Programi Plus.

Cijena digitalnog prijamnika je 189 kuna jednokratno, a korisnici uređaj mogu nositi sa sobom na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj i po potrebi na prijamniku u bilo kojem trenutku aktivirati neku od EVOtv usluga.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi