Among Us uskoro postaje animirana serija

Iako više nije u jeku popularnosti kao tijekom pandemije koronavirusa, Among Us će dobiti svoju animiranu seriju zahvaljujući suradnji između CBS Studiosa te Innerslotha

Matej Markovinović srijeda, 28. lipnja 2023. u 21:05
📷 Foto: Innersloth
Foto: Innersloth

Among Us uskoro dobiva novu adaptaciju u obliku animirane serije. Kako doznaje Variety, iza ovog projekta stoji američka produkcijska kuća CBS Studios, kao i kreatori ove popularne multiplayer igre, Innersloth.

Detalja još nema mnogo. Poznato je da će izvršni producent biti Owen Dennis te da će se radnja temeljiti na samoj premisi Among Usa – pronalazak impostera koji pokušava sabotirati članove posade i svemirski brod u kojem se svi nalaze.

Seriju će animirati Titmouse, isti studio koji se proslavio radeći animacije za Big Mouth i Star Trek: Lower Decks. Variety napominje da u ovom trenutku još nije poznato na kojem će se streaming servisu pojaviti ova serija, jer, kako kažu, „razgovori su još u tijeku“.

Among Us postao je popularan među igračima jer je jednostavan i prikladan za sve uzraste. Popularnosti je svakako priodnijelo i to što se može igrati na više-manje svakoj relevantnoj platformi.
Among Us postao je popularan među igračima jer je jednostavan i prikladan za sve uzraste. Popularnosti je svakako priodnijelo i to što se može igrati na više-manje svakoj relevantnoj platformi.

O svemu su se na svom službenom blogu oglasili i kreatori Among Usa.

„Toliko smo uzbuđeni što dobivamo ovu priliku. Puno vam hvala što ste bili tu i podržavali nas. Ovakve stvari nisu moguće bez svih naših igrača. Sigurno ćemo vas obavještavati kako bude dolazilo više informacija, ali za sada samo želimo podijeliti novosti“, kažu iz Innerslotha bez dodatnih detalja.

Podsjetimo, Among Us doživio je veliku popularnost tijekom početka pandemije koronavirusa 2020. godine. Bio je dugo vremena prva igra po preuzimanjima na Google Playu i App Storeu, a u svojem je vrhuncu imao gotovo 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, više od 4 milijarde pregleda na YouTubeu te preko 1,20 milijardi sesija gledanja na Twitchu.