Danas gledajte Hard-report uživo

Kad će nova epizoda Hard-reporta? U petak, točno u podne, u izravnom prijenosu!

Bug.hr četvrtak, 8. ožujka 2018. u 19:00

Sutra (petak) u 12:00h gledajte novu epizodu Hard-reporta, naše 15-minutne emisije u kojoj komentiramo novosti iz svijeta hardvera, a koja još nijednom nije trajala 15 minuta. Bugovi udarni hardveraši, Denis Arunović i Davor Šuštić, ponovo će stati pred kameru i zboriti o svemu što je nama geekovima drago, ali uz jednu veliku novost - radit će se o prijenosu uživo.

Sutrašnja emisija bit će prva koju ćemo raditi uživo, no plan je i da će svi naredni Hard-reportovi biti prikazani uživo, bez naknadne montaže i ikakve cenzure. Ovakav novi format emisije omogućit će vam da uživo komentirate sve o čemu će Davor i Denis pričati te da pitate što vas zanima oko tema o kojima je riječ. Dečki će na monitorima pratiti live chat i sudjelovati u njemu, stoga vas pozivaju da svratite, pogledate, pitate i komentirajte.

Odbrojavanje do prve live epizode Hard-reporta pratite na našem YouTube kanalu:

Kliknete li na tipku "Subscribe", o početku prijenosa bit ćete informirani putem notifikacije na mobitelu.

Prijenos uživo odvijat će se u 1080p rezoluciji, a nabavili smo i ozbiljan studijski mikrofon. Međutim, kako su tehnički problemčići uvijek mogući, dobrodošli su komentari i na kvalitetu slike i zvuka. Očekivano trajanje emisije je 1h, uz mogućnost kraćenja ili produljivanja, već ovisno o aktivnosti gledatelja i brzini kojom će Davor i Denis proći kroz teme koje su za sutra pripremili.

Emisija će po završetku biti dostupna za naknadno gledanje preko našeg YouTube kanala ili web stranice BugTV-a.

Gledamo se sutra u podne!