Puca li kripto-balon ili je sada vrijeme za ulaganje zna ekipa iz Udruge za blokchain i kriptovalute

Gosti današnjeg Tech Radara su poduzetnik i zagovornik kriptovaluta Hrvoje Prpić te direkotr Bitcoin mjenjačnice Electrocoin, NIkola Škorić, koji su ovih dana pokrenuli i kripto-Udrugu...

Dragan Petric nedjelja, 18. veljače 2018. u 13:30

Vrijednost Bitcoina i ostalih kriptovaluta do početka ove godine rapidno je rasla, a onda je odjedanput počela rapidno padati, Puca li kripto-balon ili se naprosto dogodila privremena korekcije vrijednosti najpoznatijih kriptovaluta? Je li sada pravo vrijeme za ulaganje? Je li kasno za rudaranje? Ima li smisla ući u biznis s farmama za rudarenje kripta? Što je ICO i je li to možda zadnja prilika da se okrene dobra lova na blokchain tehnologiji? Imaju li oscilacije burzovnih indeksa veze s volatilnošću Bitcoina? Diktiraju li doista najveći svjetski "igrači" cijenu kriptovaluta? Je li sve to Ponzijeva shema, tj. tulipanska manija ili će digitalni novac kad-tad nadomjestiti "prave" valute? 

Odgovore na sva ova pitanja dali su u današnjem Tech Radaru suosnivači Udruge za blokchain i kriptovalute, poduzetnik i zagovornik kripta Hrvoje Prpić te direktor BTC mjenjačnice Electrocoin, NIkola Škorić.

Tech Radar možete gledati svake nedjelje na N1 televiziji u 13:05 i odmah potpom on-demand na Bug.hr portalu.