Puca li kripto-balon ili je sada vrijeme za ulaganje zna ekipa iz Udruge za blokchain i kriptovalute

Gosti današnjeg Tech Radara su poduzetnik i zagovornik kriptovaluta Hrvoje Prpić te direkotr Bitcoin mjenjačnice Electrocoin, NIkola Škorić, koji su ovih dana pokrenuli i kripto-Udrugu...

Dragan Petric nedjelja, 18. veljače 2018. u 13:30

Vrijednost Bitcoina i ostalih kriptovaluta do početka ove godine rapidno je rasla, a onda je odjedanput počela rapidno padati, Puca li kripto-balon ili se naprosto dogodila privremena korekcije vrijednosti najpoznatijih kriptovaluta? Je li sada pravo vrijeme za ulaganje? Je li kasno za rudaranje? Ima li smisla ući u biznis s farmama za rudarenje kripta? Što je ICO i je li to možda zadnja prilika da se okrene dobra lova na blokchain tehnologiji? Imaju li oscilacije burzovnih indeksa veze s volatilnošću Bitcoina? Diktiraju li doista najveći svjetski "igrači" cijenu kriptovaluta? Je li sve to Ponzijeva shema, tj. tulipanska manija ili će digitalni novac kad-tad nadomjestiti "prave" valute? 

Odgovore na sva ova pitanja dali su u današnjem Tech Radaru suosnivači Udruge za blokchain i kriptovalute, poduzetnik i zagovornik kripta Hrvoje Prpić te direktor BTC mjenjačnice Electrocoin, NIkola Škorić.

Tech Radar možete gledati svake nedjelje na N1 televiziji u 13:05 i odmah potpom on-demand na Bug.hr portalu.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

In-ear slušalice

MARSHALL Mode EQ

Snažan zvuk uz minimalno izobličenje, Mode EQ, daljinski, 20 Hz – 20 kHz, 100 dB, 18 ohma, mikrofon, kabel otporan na petljanje.

599 kn 79,50 € Kupi

Streaming pojacalo

ROKSAN ATESSA

BluOS , širok izbor digitalnih i analognih prikljucaka i veza, Bluetooth, AirPlay 2, kompatibilan s MQA i FLAC, 130W (4 ohma).

14.990 kn 1.989,51 € Kupi