Specijalno izdanje Tjednika po prvi put emitiramo kao live stream, danas u 14 sati

Specijalno izdanje Tjednika u formi Godišnjaka eksperimentalno prikazujemo uživo. Nemojte propustiti taj ekskluzivni trenutak

Bug.hr četvrtak, 27. prosinca 2018. u 19:26

U petak, odnosno sutra, u 14:00h pogledajte posebno izdanje Tjednika, emisije u kojoj nastupaju Miro Rosandić i Drago Galić. Kao što naša vjerna publika zna, Tjednik smo prikazivali u prvoj polovici godine, a nakon ljeta nije bilo novih nastavaka. Time je ova prigodna, posljednja epizoda u ovoj godini još posebnija i značajnija. U njoj ćemo se osvrnuti na godinu iza nas i predstaviti vam Top 25 najčitanijih tema na Bug.hr webu u 2018. godini.

Odlučili smo isprobati i kako je to raditi emisiju u live streamu (Tjednik se do sada snimao dan prije prikazivanja), a takav format emisije omogućava vam da uživo komentirate sve o čemu će Miro i Drago pričati te da pitate što vas zanima oko tema o kojima je riječ. Oni će na monitorima pratiti live chat i sudjelovati u njemu, stoga vas pozivaju da svratite, pitate što vas zanima i zajedno s njima komentirate aktualnosti.

Kliknete li na tipku SUBSCRIBE na našem YouTube kanalu, pa ćete o početku prijenosa bit  informirani putem notifikacije.

Trajanje emisije nismo precizirali, pretpostavljamo između pola sata i sat. Ova dvojica navodno nisu tako brbljava kao Davor i Denis.

Emisija će po završetku biti dostupna za naknadno gledanje preko našeg YouTube kanala ili web stranice BugTV-a.