Uber u Zagrebu otvorio Centar za podršku vozačima i nagradio najbolje od njih

Ovaj Centar nastavak je rada na podizanju kvalitete i zadovoljstva vozača, a oni koji su se posebno istaknuli rezultatima i odanošću dodatno su i nagrađeni

Sandro Vrbanus petak, 14. prosinca 2018. u 18:00

Uber je ovoga četvrtka na novoj lokaciji u Zagrebu otvorio Centar za podršku vozačima u kojem će oni koji voze na Uber aplikaciji na jednom mjestu moći dobiti svu pomoć i savjete koji su im potrebni. Centar se nalazi na adresi Radnička cesta 20 u prostoru od 200 kvadratnih metara te je za vozače otvoren svaki radni dan od 10 do 15 sati, poručeno je iz hrvatske podružnice Ubera.

"U anketi koju smo proveli, vozači su rekli da su jako zadovoljni podrškom koju imaju od Ubera, no da im je potrebno i fizičko mjesto gdje mogu doći i porazgovarati s nekim o svim pitanjima koja ih zanimaju. Kako bi im maksimalno bili na raspolaganju, odlučili smo postojeći Centar za vozače premjestiti u novi, značajno veći prostor te proširiti opseg usluga koje može ponuditi vozačima.", kazao je Davor Tremac, generalni menadžer Ubera za jugoistočnu Europu.

Nakon nedavnog spajanja usluga uberX i UberSELECT, novootvoreni Centar omogućit će vozačima još bolje uvjete rada. Osim Centra, Uber je ove godine pokrenuo program Zaštite za partnere u sklopu kojeg svi samostalni vozači, uz besplatno osiguranje, imaju zaštitu od neplaniranih troškova uslijed velikih životnih događanja. Predstavljen je i sigurnosni centar unutar aplikacije koji vozače upozorava na pridržavanje propisanih ograničenja brzine, a korisnicima omogućuje da svoju rutu kretanja podijele s prijateljima i obitelji te lako kontaktiraju hitnu pomoć.

Na otvorenju Centra za podršku vozačima dodijeljene su i nagrade vozačima koji su se po svojim rezultatima istaknuli i u konačnici, omogućili da korisnici već tri godine biraju Uber za kretanje kroz grad. Nagradu su dobili Milan Đurić i Marjana Šeperić, vozač i vozačica koji imaju najveći broj vožnji preko Uber aplikacije te ujedno i najbolje ocjene.