Filmski studio MGM nudi se na prodaju streaming servisima

Metro-Goldwyn-Mayer Studios je na prodaju, a kao izgledni kupci ističu se Apple i Netflix koji bi njihov veliki katalog vjerojatno vrlo rado pridodali u svoju streaming ponudu

Sandro Vrbanus utorak, 28. siječnja 2020. u 15:00

Kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Studios, poznata pod kraticom MGM i zaštitnim znakom lava, kultna je američka filmska i TV kuća koja je tijekom 95 godina postojanja bila zaslužna za mnoge komercijalne uspjehe filmova i serija. No, danak modernizaciji i sve veći prelazak gledatelja iz kina na streaming servise ponukali su ovog holivudskog diva na to da razmisli o pripajanju nekoj od digitalnih medijskih korporacija.

Mogući kupci Apple i Netflix

MGM je, doznaju američki mediji, već održao razgovore o potencijalnoj akviziciji s Appleom i Netflixom, kompanijama koje drže velike streaming servise ali imaju i dovoljno novca za jedno ovakvo preuzimanje.

Ogroman katalog MGM-a zasigurno je dobar mamac i svaki bi ga pružatelj usluga video streaminga vrlo vjerojatno rado imao u svojoj ponudi. Za sada nema detalja o ishodima ovih razgovora, a spominje se i kako su predstavnici MGM-a razgovarali i s nekim drugim potencijalnim kupcima.

Spajanje klasičnih medijskih kuća s onima orijentiranima na digitalnu distribuciju sadržaja u SAD-u je već odavno započelo. Disney je tako kupio Fox, Comcast je preuzeo Sky, AT&T je kupio Time Warner i HBO, Viacom je spojen s CBS-om i tako dalje.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi