Filmski studio MGM nudi se na prodaju streaming servisima

Metro-Goldwyn-Mayer Studios je na prodaju, a kao izgledni kupci ističu se Apple i Netflix koji bi njihov veliki katalog vjerojatno vrlo rado pridodali u svoju streaming ponudu

Sandro Vrbanus utorak, 28. siječnja 2020. u 15:00

Kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Studios, poznata pod kraticom MGM i zaštitnim znakom lava, kultna je američka filmska i TV kuća koja je tijekom 95 godina postojanja bila zaslužna za mnoge komercijalne uspjehe filmova i serija. No, danak modernizaciji i sve veći prelazak gledatelja iz kina na streaming servise ponukali su ovog holivudskog diva na to da razmisli o pripajanju nekoj od digitalnih medijskih korporacija.

Mogući kupci Apple i Netflix

MGM je, doznaju američki mediji, već održao razgovore o potencijalnoj akviziciji s Appleom i Netflixom, kompanijama koje drže velike streaming servise ali imaju i dovoljno novca za jedno ovakvo preuzimanje.

Ogroman katalog MGM-a zasigurno je dobar mamac i svaki bi ga pružatelj usluga video streaminga vrlo vjerojatno rado imao u svojoj ponudi. Za sada nema detalja o ishodima ovih razgovora, a spominje se i kako su predstavnici MGM-a razgovarali i s nekim drugim potencijalnim kupcima.

Spajanje klasičnih medijskih kuća s onima orijentiranima na digitalnu distribuciju sadržaja u SAD-u je već odavno započelo. Disney je tako kupio Fox, Comcast je preuzeo Sky, AT&T je kupio Time Warner i HBO, Viacom je spojen s CBS-om i tako dalje.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi