SkyShowtime stiže uskoro: objavili katalog sadržaja i cijenu pretplate za Hrvatsku

Nova OTT streaming usluga SkyShowtime bit će hrvatskim korisnicima dostupna od 14. prosinca. Danas je objavljen popis nekih od filmova i serija koji će se moći naći na novom servisu

Sandro Vrbanus utorak, 6. prosinca 2022. u 12:07

Novi servis za streaming video sadržaja, SkyShowtime, u Hrvatskoj će biti dostupan od sljedećeg tjedna. Korisnici s našeg tržišta pretplatu će moći aktivirati od srijede, 14. prosinca, na ovom mjestu. Usluga trenutačno dostupna u 6 zemalja diljem Europe, a sljedećega tjedna, osim u Hrvatsku, širi se i na Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Crnu Goru, Srbiju i Sloveniju. Nakon toga će se u 2023. godini pokrenuti u Albaniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj, Kosovu, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Bit će i lokalnog sadržaja

Danas su objavljeni i neki od filmskih i TV sadržaja koje će se na ovoj platformi moći gledati. "Biblioteka SkyShowtimea ispunjena bezvremenim omiljenim sadržajima donosi tisuće sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj", navodi se u najavi.

Katalog sadržaja uključuje široku ponudu najiščekivanijih serija i filmova, zabave za djecu i obitelji, priče iz stvarnog života i dokumentarne filmove. Bit će tu sadržaji produkcijskih kuća Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios i Peacock, a spominje se i ponešto originalnog lokalnog sadržaja, dokumentaraca i posebnih emisija nastalih na svakom od novih tržišta. Pojedinačne najavljene naslove donosimo u okviru.

Cijene

I za kraj, ono najvažnije – cijena pretplate. SkyShowtime će gledateljima iz Hrvatske i regije biti dostupan po mjesečnoj cijeni od 5,99 eura. Osim putem web sučelja, usluzi će se moći pristupiti putem aplikacija za iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV i LG TV.

Za sada nije objavljeno hoće li se novim pretplatnicima nuditi određeno besplatno probno razdoblje. Isto tako, nije poznato hoće li, i koliko, sadržaja biti lokalizirano za naše tržište s titlovima. Obratili smo se SkyShowtimeu tražeći te informacije, pa ćemo ih objaviti kada (ili ako) ih doznamo.