Samsung opet zadirkuje Apple, ovoga puta u duhu Svjetskog prvenstva

Što ima Samsung, a Apple nema? Sklopive mobitele. Toga je svjesna i južnokorejska tvrtka, koja svojim reklamama ne prestaje zadirkivati tehnološkog giganta iz Cupertina i korisnike iPhonea

Matej Markovinović subota, 17. prosinca 2022. u 06:00
📷 Screenshot: Twitter
Screenshot: Twitter

Nije tajna da se Samsung ponosi svojim sklopivim mobitelima, koji se, prema njihovim podacima, prodaju sve bolje i bolje. Također je poznato da se često „prepiru“ s Appleom, pa reklame u kojima zadirkuju tvrtku iz Cupertina, nisu rijetka pojava.

Ovoga puta Samsung China zadirkuje Apple zbog nedostatka sklopivih mobitela i to prigodno u temi Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Reklama u kojoj Galaxy Z Flip 4 „navija“ sklapajući se, a iPhone 14 „plače“ od tuge, emitira se u nekoliko azijskih država, a tu i tamo se zna pojaviti i na TikToku.

„Vrijeme je da se zajedno sklopimo“, stoji u reklami koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama.

Podsjećamo da je Samsung US početkom studenog objavio reklamu naslova „On the Fence“ (Na ogradi) , u kojoj je glavni protagonist korisnik Appleovih uređaja. On se, naime, popne na ogradu ne bi li vidio na drugu, Samsungovu stranu, koja ima sklopive mobitela. Ostali ga „iPhoneaši“ nagovaraju da siđe, a ovaj, zadivljen novim Flipom, ne želi.