About You Outlet - web trgovina iznimno popularna u Hrvatskoj nudi i poseban web outlet

Web trgovinu About You ljubiteljima kupovanja obuće i odjeće definitivno ne treba posebno predstavljati, a oni koji obožavaju iskoristiti priliku na akcijama i na popustu uloviti omiljeni odjevni predmet, to mogu učiniti jednostavno na web outletu…

Matija Gračanin petak, 29. rujna 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv About You Outlet
Namjena Outlet poznate web trgovine
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

About You je prilično poznata web trgovina i tehnološka kompanija osobito popularna među ljubiteljima odjeće i obuće, a koja ima vrlo popularna aplikaciju putem koje je moguće od bilo kuda i bilo kada kupovati modnih proizvoda.

Za njih je tu dostupna i još jedna aplikacija koja se vrlo brzo popela među najpopularnije aplikacije u službenoj trgovini. Riječ je o About You Outletu unutar koje svi registrirani članovi (oni koji to nisu, mogu svoj korisnički račun vrlo lako napraviti) kupovati na sniženjima i posebnim ponudama.

Popusti sežu i do 75 posto, a samo iskustvo kupovanja se zapravo ne razlikuje od kupovanja putem redovne aplikacije. Vrijede i dalje ista pravila pa je kupljenu robu koja iz nekoga razloga nije zadovoljila moguće vratiti unutar 31 dan, a samo na umu valja imati da se ponude mijenjaju svakodnevno te je uz svaki dostupan modni predmet jasno naznačeno koliko će još dugo biti dostupan po toj cijeni.

Drugima riječima, oni koji ionako već kupuju putem redovne About You aplikacije, ovu bi svakako trebali instalirati, dok oni koji su se dosad nećkali bi li uopće probali nešto kupiti, a vole sniženja i popuste, sada im je pravi trenutak da provjere mogu li nekako uštediti kad kupuju odjeću ili obuću.