Cookpad - najbolje mjesto za kulinarsku inspiraciju

Svi oni koji se često nađu u situaciju da ne znaju koje bi jelo priredili za ručak ili večeru, u ovoj će aplikaciji pronaći pravo vrelo inspiracije. Naime, riječ je o svojevrsnoj zajednici u kojoj svoje recepte dijele svi oni koji obožavaju kuhati…

Matija Gračanin ponedjeljak, 9. studenog 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Cookpad
Namjena Društvena mreža za kuhare
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Cookpad je prilično popularna aplikacija i servis putem koje je moguće pronaći na tisuće recepata za raznovrsna jela, a ono po čemu se izdvaja od drugih kulinarskih aplikacija krcatima receptima, činjenica je da ovdje recepte mogu objavljivati doslovce svi, sve dokle god vole kuhati i s drugima vole dijeliti recepte za ukusna jela.

Aplikaciju je iznimno lako koristiti, a sve počinje tako da se izabere željena regija i onda se prijavi s korisničkim računom. Ubrzo nakon toga će se pokazati naizgled beskrajan niz recepata za razna jela. Naravno, uz jela su prikazane slike, a recepti su nerijetko vrlo detaljno napisani i popraćeni slikama što će sigurno od koristi biti i onima koji tek ulaze u svijet kulinarstva.

Recepte je moguće pretraživati i dodavati ih u favorite, a moguće je i stvarati vlastite recepte i tako sudjelovati u zajednici te pratiti kuhare koji već sudjeluju.  

Zgodno je i to što je moguće kontaktirati one koji su recepte osmislili i zamoliti za savjet ili jednostavno međusobno podijeliti zamisli.

Osim toga, kod pretraživanja je moguće naznačiti i iz koje se regije žele pregledavati recepti i tako kušati i jela iz svjetske kuhinje. Bilo kako bilo, ovo je odlična aplikacija koja će korisna biti svima onim koji više nemaju ideje koja bi jela spravljali, ali i svima onima koji samo žele otkrivati nova jela.