CooQ - digitalna kuharica za automatizirano planiranje jelovnika

Riječ je o digitalnoj kuharici koja će se ponajprije dopasti onim koji često muku muče s idejom što bi danas mogli napraviti za ručak. Naime, nudi više od tisuću raznovrsnih recepata te mogućnost automatiziranog planiranja jelovnika za zdravu prehranu…

Matija Gračanin četvrtak, 22. prosinca 2022. u 01:40
OSNOVNI PODACI
Naziv CooQ 
Namjena Kuharica za planiranje jelovnika
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Užurbani ritam života nerijetko dovode do toga da se kroz mjesec, manje ili više, jedu otprilike ista jela koja se ne nužno mogla okarakterizirati kao zdrava. Osim toga, nerijetko se jednostavno ostaje bez ideje što bi se moglo objedovati i koji ručak pripremiti. Tu uskače CooQ.

Riječ je o još jednoj digitalnoj kuharici no koja se od brojnih drugih razlikuje po činjenici da omogućava stvaranje personaliziranih recepata, a tu je i mogućnost posve automatiziranog stvaranja jelovnika za raznovrsnu i zdravu prehranu.

U bazi ima više od tisuću raznovrsnih recepata, što i nije posebno impresivna brojka kada se aplikaciju usporedi s nekim drugim sličnim rješenjima, ali ih he dovoljno da bi se mogla planirati zdrava prehrana i zadovoljiti različite dijetalne zahtjeve (gubitak težine, veganska ili keto dijeta, prehrana za trudnice i slično).

CooQ se ističe i relativno živahnom zajednicom koja vrlo rado dijeli preporuke i vlastite recepte za zanimljiva jela, pa se ova digitalna kuharica nameće i kao zanimljiv izvor ideja za jela koja će se dopasti i istinskim gurmanima. Bilo kako bilo, svi oni koji povremeno ne znaju što bi pojeli, s ovom će besplatnom aplikacijom sigurno na to pitanje dobiti odgovor.