CREME - priprema jela kod kuće uz pomoć vrhunskih profesionalnih kuhara

Svi oni koji su oduvijek htjeli spravljati jela kakva bi inače pripremali vrhunski profesionalni kuhari, s ovom će aplikacijom, ako su to spremni platiti, doći na svoje. Naime, nudi više od 1700 instrukcijskih videozapisa kako pripremiti vrhunska jela upravo uz pomoć profesionalnih kuhara…

Matija Gračanin srijeda, 31. siječnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv CREME 
Namjena Nudi mnoštvo instrukcijskih videa za pripremu jela
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 44,99 eur godišnje

Ponuda raznovrsnih mobilnih kuharica koje nerijetko nude i instrukcijske videozapise prilično je šarolika, a CREME se pozicionira kao još jedna takva aplikacija no koja se od konkurencije izdvaja činjenicom da upute kako se jela spravljaju daju vrhunski profesionalni kuhari.

Sama aplikacija nudi više od 1700 instrukcijskih videozapisa koji korak po korak vode do gotovog jela (sve je prilagođeno i za totalne početnike), a sve počinje otvaranjem korisničkog računa (unos broja telefona se može preskočiti, ali se adresa e-pošte obavezno mora unijeti).

Sami instrukcijski videozapisi su odlično izvedeni, a zgodno je i to što će se svaki korak ponavljajući reproducirati dok se ručno ne prijeđe ne idući. Pritom se to izvodi klizanjem po zaslonu; prema gore se kreće na idući korak, a prema dolje se vraća na prethodni. Osim toga, moguće je dodavati i vlastite bilješke, dobiti pregled svih koraka za neko jelo, a tu su i druge stvarčice.

Ponuda recepata je vrlo raznovrsna, a tu je i lijepo osmišljen pregled prema zgodno osmišljenim kategorijama (posebno su izdvojeni i recepti koji se mogu vidjeti bez plaćanja). Nije izostala niti mogućnost pretraživanja, a tu je i opcija stvaranja popisa za kupovinu. Dakako, mogućnosti i detalja ima još (tu je i društvena komponenta), a ako se aplikacija želi koristiti redovno i imati pristup svim receptima, potrebno je plaćati godišnju pretplatu koja stoji 44,99 eura.