Drivvo - sve što je potrebno za praćenje troškova povezanih s vozilima

Posjedovanje vozila definitivno nije jeftino, a da bi se točno ustanovilo koliko briga i posjedovanje vozila doista stoji, valja se osloniti na aplikacije poput ove. Naime, ona će olakšati upravljanje i praćenje troškova koji nastaju održavanjem i samim korištenjem vozila…

Matija Gračanin ponedjeljak, 17. siječnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Drivvo 
Namjena Praćenje troškova povezanih s vozilima
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatno / 72 kn godišnje (Pro)

Drivvo je potencijalno korisna aplikacija koja, ako je se redovito koristi, postaje sjajan način da se točno prate svi povezani troškovi s posjedovanjem vozila. Moguće je na jednostavan način kontrolirati potrošnju goriva, pratiti usluge održavanja, generirati izvješća i postavljati podsjetnike za važne događaje koji su vezani uz vozilo koje se prati.

Drivvo omogućuje bilježenje točenja goriva na temelju čega će se, između ostalog, generirati izvješća te grafikoni kako bi se dobio jasan pregled troškova. Osim toga, aplikacija omogućuje i izračun koliko još vozilo može prijeći kilometara prije nego što se mora ponovno posjetiti benzinska postaja.

Osim što prilično zgodno izgleda i što može poslužiti za praćenje troškova (kako potrošnje goriva tako i održavanja), poslužit će i za praćenje servisnih intervala uz podsjetnike (primjerice, kada je vrijeme da se obavi zamjena ulja). Dakako, tu su i brojne druge stvarčice.

Posebno je zgodno i to što je aplikacija lokalizirana, no da bi se lokalizirano sučelje kao i neke druge mogućnosti koristile, obvezno je otvoriti korisnički račun Osnovna inačica je besplatna, no zato oslabljena i prikazuje oglase, dok se za više mogućnosti valja odlučiti za izdanje Pro koje stoji 72 kn godišnje.

 

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-kanalni bookshelf zvučnici

AUDIOENGINE HD6

Bluetooth aptX, 47 ohma, 50Hz-22kHz, >95dB, 50W RMS, svileni visokotonci, wooferi od aramidnih vlakana, A/B monoblok pojačalo.

5.299 kn Kupi

Plug&play gramofon

REGA PLANAR 1

RB110 ručica, motor od 24 V niske buke, poklopac motora s integriranim hlađenjem, Rega Carbon MM zvučnica.

2.989 kn Kupi