Feedly - organiziranje novosti iz brojnih izvora na jednom mjestu

Svakodnevne novosti iz brojnih područja danas je sve teže pratiti budući da izvora novosti ima sve više. Srećom, postoje i rješenja i servisi koji omogućavaju da se na jednom mjestu iz popularnih izvora prate i čitaju svježe novosti bez straga da će se novostima biti – preplavljen…

Matija Gračanin srijeda, 20. siječnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Feedly
Namjena Moderan čitač RSS sadržaja
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Feedly je zapravo tek nešto uglađeniji i pametniji čitač RSS sadržaja, a koji uredno organizira informacije i vijesti iz brojnih izvora na jednom mjestu. Internetski časopisi, blogovi, Youtube kanali i više od 40 milijuna drugih RSS kanala na dohvat su ruke putem ove aplikacije koja se može koristiti i besplatno premda postoje i moćnije naplatne inačice ovoga servisa..

Feedly izgleda odlično i nudi sve što je potrebno kako bi se uvijek pravovremeno dobile one informacije koje se želi dobivati. Sve počinje tako da se dodaju izvori od kuda će se prikazivati vijesti, a moguće je dodati i proizvoljne RSS kanale.

Osim toga, tu je i integracija Facebookom, Twitterom, Evernoteom, OneNoteom, Pinterestom, LinkedInom pa čak i IFTTT-om te Zapierom što značajno povećava načine na koje ga se može koristiti i, u konačnici, osigurava visoku razinu fleksibilnosti.

Zapravo, Feedly je odlično rješenje za sve one koji su se i do sada oslanjali na RSS sadržaj, a koji žele iskoristiti neke naprednije mogućnosti kako bi smanjili izloženost novostima i dobivali one informacije koje zapravo žele i to na jednom mjestu. Ukratko, ovo je odlična aplikacija za čitanje novosti prikupljenih diljem Interneta.