Hostelworld - najbolja aplikacija za pronalazak hostela diljem svijeta

Hostelworld je odlična aplikacija za sve one koji redovito odsjedaju u hostelima ili to tek planiraju, a to uopće ne treba čuditi. Naime, nudi jednostavnu mogućnost pronalaska i rezervacije kreveta ili sobe u više od 17 tisuća hostela u 179 zemalja…

Matija Gračanin ponedjeljak, 28. lipnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Hostelworld
Namjena Aplikacija za pronalazak hostela
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Hostelworld je bez imalo sumnje ponajbolja aplikacije za sve one koji žele pronaći smještaj u hostelu i to podjednako onda kada budžet dopušta da se rezervira čitava soba ili pak samo krevet. Sama je aplikacija prilično dobro napravljena i u svega je nekoliko klikova moguće doći do svoje rezervacije.

Pretraživati je moguće po gradu i datumu, a moguće je koristiti i vlastitu lokaciju kako bi se pronašli dostupni hosteli. Rezultate je moguće pregledavati na interaktivnoj mapi, a tu je i čitav niz drugih korisnih informacija koje pomažu odabrati najbolji smještaj.

Osim toga, jedna od ključnih vrijednosti aplikacije su i brojne recenzije korisnika na temelju kojih je lako moguće ocijeniti kvalitetu smještaja koju neki hostel nudi, dok sama aplikacija nudi i čitav niz dodatnih korisnih mogućnosti.

Primjerice, lako je moguće vidjeti događaje u pojedinim hostelima kao i dostupne lokalne ture zahvaljujući mogućnosti Noticeboard, moguće je pronaći i besplatne aktivnosti, a tu su i neke druge praktične opcije. Tako je moguće besplatno otkazati rezervaciju, a informacije o rezervaciji je moguće imati i onda kada internetska veza nije dostupna. Dakako, to je samo dio onoga što Hostelworld nudi, pa bi svi koji redovito koriste hostelski smještaj ovu aplikaciju svakako trebali imati pri ruci.