Jadrolinija - službena aplikacija poznatog domaćeg putničkog brodara

Jadrolinija je jedna od najstarijih domaćih tvrtki koja se bavi pomorskim prijevozom, a većini je najpoznatija po trajketima. Ovo je službena aplikacije putem koje je, uz pregled šačice servisnih informacija, moguće kupovati karte za brodski prijevoz…

Matija Gračanin četvrtak, 4. kolovoza 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Jadrolinija 
Namjena Službena aplikacija domaćeg brodara Jadrolinije
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

Ovoga se domaćeg brodara vjerojatno ne treba posebno predstavljati budući da se pomorskim prijevozom bavi već 75 godina, a većini će biti najpoznatiji po redovnim trajektnim linijama kojima otoke povezuje s kopnom (premda nudi i međunarodnu plovidbu) i općenito brodovima za prijevoz kotrljajućeg tereta (ro-ro putnički brodovi).

Sasvim očekivano, Jadrolinija ima i svoju službenu aplikaciju putem koje je, između ostalog, moguće kupovati karte za brodski prijevoz. Doduše, pomalo neočekivano, aplikacija nije baš na onoj razini koja bi se mogla očekivati ili kako bi se to željelo, ali se ne može reći da nije funkcionalna.

Dakle, uz već spomenutu kupnju karti za prijevoz brodovima uz Jadrolinijine flote (potrebno je otvoriti korisnički račun), tu je i šačica servisnih informacija. Tako je moguće dobiti pregled stanja u prometu (oslanja se izravno na HAK), zatim pristupiti kamerama u pristaništima, pregledati vremensku prognozu i na mapi pratiti lokaciju brodova u floti.

Osim toga, tu je i pregled reda plovidbe s time da se konkretan red plovidbe zapravo mora preuzeti u PDF dokumentu što će nekima sigurno zasmetati. Ipak, unatoč nedostatcima i očitoj činjenici da aplikaciji još treba poliranja, ne može se ne reći da se u sezoni, kada je potražnja za putničkim brodskim prijevozom najizraženija, ova aplikacija neće pokazati korisnom.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi