Kako besplatno gledati sinkronizirane crtiće? Jednostavno, uz RTL Play!

Slično kao i drugi TV kanali i RTL televizija ima vlastitu aplikaciju putem koje je moguće gledati RTL-ove televizijske kanale uživo, kao i naknadno gledati serije i filmove. Jedan od tih kanala je i RTL Kockica koja obiluje sinkroniziranim crtanim filmovima…

Matija Gračanin srijeda, 9. rujna 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv RTL Play
Namjena Službena aplikacija RTL televizije
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Nije teško pogoditi, ovo je aplikaciji koja omogućuje gledanje RTL-ovih programa koji se emitiraju na teritoriju RH i to uživo (RTL, RTL 2 i RTL Kockica), a moguće je pogledati i reprize raznih emisija koje su se emitirale što znači da je na zahtjev moguće gledati i sadržaj koji se emitirao na drugim RTL-ovim kanalima.

Zgodno je to što je moguće na zahtjev gledati serije, a tu su u cjelovečernji filmovi koji su, kao i sav drugi sadržaj, lokalizirani uz titlove ili sinkronizaciju ako je u pitaju sadržaj koji je namijenjen najmlađima (RTL Kockica).

Dakako tu su i emisije iz RTL-ove produkcije, a nisu izostale ni informativne emisije kao ni dokumentarci, glazbene emisije i sportski sadržaj.

Samu je aplikaciju jednostavno koristiti, a premda je sučelje uredno, na trenutke se u njoj može izgubiti. Nedostatak je i to što ne podržava Chromecast, ali sam se sadržaj može pregledavati u web pregledniku pa se tom nedostatku može doskočiti na taj način.

Jedna od zgodnih mogućnosti kojom se ova aplikacija može pohvaliti jest opcija multi-screen zahvaljujući kojoj se gledanje može započeti na jednom uređaju, a dovršiti na drugom. Sve unutar aplikacije se može gledati besplatno, ali treba trpjeti i nemali broj reklama.