My Lightning Tracker - aplikacija za praćenje udara gromova u gotovo stvarnom vremenu

Uz sve češće vremenske nepogode i izraženija nevremena koja su obično praćena grmljavinom, ovo je aplikacija koja počinje dobivati na značaju. Naime, omogućava praćenje udara gromova u gotovo stvarnom vremenu te obavještava o tome kada se približava grmljavinsko nevrijeme…

Matija Gračanin četvrtak, 9. lipnja 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv My Lightning Tracker
Namjena Praćenje udara gormova
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 15 kn (Pro)

My Lightning Tracker lijepo je napravljena aplikacija koja se specijalizira za praćenje udara gromova diljem svijeta i to gotovo u stvarnom vremenu, a samim time postaje i potencijalno vrlo korisna jer će na vrijeme upozoriti kada se približava grmljavinsko nevrijeme uzimajući pri tom u obzir lokaciju korisnika.

Aplikacijom dominira prikaz mape na kojoj su jasno naznačeni udari gromova, a osim što ih je moguće pratiti gotovo onako kako se pojavljuju, tu je i mogućnost povijesnog pregleda te na taj način doznati i gdje na svijetu su udari gromova najčešći i najizraženiji.

No, uz to što je moguće gledati prikaze na mapama, daleko važnija značajka ove aplikacije jest činjenica da može gurnuti obavijest o tome da se približava grmljavinsko nevrijeme i to tako da do znanja da kako su u blizini detektirani udari gromova (moguće je podesiti radijus unutar kojega će obavijesti biti aktivirane).

Za svaku označenu lokaciju je moguće vidjeti i nešto iscrpnije informacije, a tu je i radar koji olakšava praćenje kretanja nevremena. Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali prikazuje oglase, no njih se može riješiti tako da se kupi izdanje Pro za 15 kuna.HI-FI EXPERIENCE WEEK

KEF

Od 28.11. do 16.12. 2022. posjeti našu slušaonu na Zagrebačkom Velesajmu i uživaj u KEF Wireless aktivnim zvučnicima.

Kupi

Hibridno integrirano pojačalo

VINCENT SV-737

Bluetooth, WiFi, 20 Hz - 20 kHz, > 90 dB, 47 kOhm, 590 W, WAV, FLAC, APE, LPCM, MP3, ACC, AC3, WMA, 6 x stereo RCA, 2 x Optical, 2 x Coaxial.

24.999 kn 3.317,94 € Kupi

Wireless podni zvučnici

KEF LS60

Visokokvalitetan streaming, Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon Ready, Bluetooth, Spotify, Tidal, Deezer, 26 Hz - 36 kHz, 111 dB.

49.999 kn 6.636,01 € 52.699 kn Kupi