Noobly - posebno skrojena društvena mreža za ljubitelje računalnih igara

Noobly je u samoj srži još tek jedna društvena mreža, no koja je zamišljena tako da pomogne ljubiteljima istih računalnih igara da lakše nađu jedni druge, ostvare barem virtualno prijateljstvo i nastave zajedno igrati svoje omiljene igre…

Matija Gračanin četvrtak, 9. prosinca 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Noobly 
Namjena Društvena mreža za gejmere
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Svijet računalnih igara se prilično promijenio od svojih početaka i već se godinama zamjetno naglašava društveni i kolaboracijski aspekt igranja. Stoga ne čudi i da su se pojavile društvene mreže koje su posebno namijenjen upravo ljubiteljima igara, a Noobly je jedna od možda najpoznatijih iako je riječ o projektu jednog razvojnog inženjera.

Sve počinje tako da se napravi osobni profil, a pri tome valja navesti i neke ključne informacije kao što je vremenska zona, dob i koje se igre voli igrati. Dakako, tu je i čitav niz drugih informacija koje su ključne za ispravan pronalazak istomišljenika i ljubitelja istih igara.

Zapravo, sve prilično nalikuje na tipične aplikacije i servise za pronalaženje partnera tim više što se prijatelji otkrivaju upravo klizanjem po zaslonu. Ipak, to se ovdje ne naglašava, nego je cilj pronaći partnere za igranje igara te opću komunikaciju upravo s istomišljenicima.

Osobe istih interesa i hobija moguće je pronaći praćenjem znački, tu je i biblioteka s više od 1500 igara, razne nagrade kada se pozove nove članove te brojne druge stvarčice. U svakom slučaju, Noobly se nameće kao idealna društvena mreža upravo za ljubitelje igara i igranja.