Noterly – ljepuškasta aplikacija za vrlo lako stvaranje podsjetnika i bilježaka

Noterly je zanimljiva aplikacija koja omogućava stvaranje jednostavnih podsjetnika i bilježaka koji će biti prikazani u notifikacijskom panelu pri čemu je, naravno, omogućeno i namještanje da se notifikacije pokazuju u određeno vrijeme, a sve kako se ne bi zaboravilo obaviti dnevne zadatke…

Matija Gračanin srijeda, 13. ožujka 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Noterly
Namjena Jednostavna aplikacija za stvaranje bilježaka i obavijesti
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan

Tipična užurbana poslovna svakodnevnica uzima svoj danak pa se mnogima nerijetko događa da neke zadatke koje su morali obaviti, zaborave. Srećom, postoji niz aplikacija koje omogućavaju stvaranje podsjetnika, a Noterly je još jedna takva aplikacija koja se ističe vrlo pragmatičnim pristupom i naglašenim minimalizmom.

Naime, omogućava da se na jednostavan način stvaraju podsjetnici i bilješke koje će biti prikazane u notifikacijskom panelu, a zapravo se nastoji nametnuti kao praktična alternativa punokrvnim kalendarima ili aplikacijama koje su u suštini mobilne liste zadataka.

Ne nudi neke posebno napredne mogućnosti, a stvaranje podsjetnika je vrlo jednostavno. Samo se u aplikaciji dodirne gumb Create, upuše naslov, po želji se dopiše prošireni tekst, odredi se boja, a onda se još može namjestiti da se podsjetnik/bilješka pojavi u zadano vrijeme kao i postaviti da se ponavlja u redovnom ritmu.

Jednom kad se podsjetnik pojavi, moguće ga je označiti kao da je završen i time arhivirati (u aplikaciji je kasnije moguće pregledavati povijest podsjetnika) kao i privremeno odgoditi na sat vremena (ovo je moguće promijeniti u postavkama). Ukratko, oni koji traže stvarno jednostavnu i besplatnu aplikaciju za stvaranje podsjetnika na Android telefonima, upravo su je pronašli.