One4Wall - pozadine za pametne telefone koje je generirala umjetna inteligencija

Riječ je o još jednoj aplikaciji koja omogućava jednostavno pronalaženje raznovrsnih pozadina za pametne telefone no koja se od dobrog djela drugih sličnih aplikacija izdvaja činjenicom da je pozadine ovdje generirala umjetna inteligencija...

Matija Gračanin utorak, 20. veljače 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv One4Wall 
Namjena Kolekcija wallpapera koje je generirala umjetna inteligencija
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 31,99 eur ili od 1,39 eur tjedno

Aplikacija i alata koji omogućavaju da se na vrlo jednostavan način pronađu, pregledavaju te se onda i primjene wallpaperi na pametnim telefonima definitivno ne nedostaje, a na prvi se pogled može činiti da je One4Wall samo još jedna u nizu takvih aplikacija, no ona se od konkurencije ipak ponešto razlikuje.

Premda možda ne nudi neke posebno napredne mogućnosti i prije svega se ističe jednostavnošću, ono što One4Wall izdvaja iz gomile sličnih aplikacija, svakako je činjenica da nudi wallpere koje je generirala umjetna inteligencija, a koje su onda dodatno probrali urednici koji osiguravaju određenu razinu kvalitete.

U ponudi je dostupno nešto više od tisuć pozadinskih slika koje, mora se to priznati, izgledaju prilično dobro i gotovo je sigurno da će svatko pronaći nešto za sebe (razlučivost wallpera ide do 8K), dok sama aplikacija nudi i neke dodatne značajke kao što je podrška za sinkronizaciju (potrebna je prijava s Googleovim računom), mogućnost prilagođavanja parametera slike ili prikaz palete boja.

Besplatno izdanje jest ograničeno ponudom pozadinskih slika, no i tu će se pronaći doista štošta (svaki se dan dodaju najmanje tri nova wallpapera te se besplatno može pregledavati samo ta dnevna ponuda), dok se u izdanjima Plus i Pro dobiva pristup proširenom katalogu pozadinskih slika koji se redovito povećava. Cijena? Ili jednokratno 31,99 eura ili su tu pretplatni modeli koji počinju od 1,39 eura tjedno.