Rentcars - pomaže pronaći i rezervirati automobil za najam u više od 160 zemalja

Rentcars je relativno poznata platforma putem koje je moguće na vrlo jednostavan način pronaći automobil za najam, a onda ga i rezervirati i to u više do 200 agencija za najam automobila u više od 16 zemalja…

Matija Gračanin petak, 14. lipnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Rentcars 
Namjena Platforma za pronalazak povoljnog najma automobila
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Premda većina tvrtki za najam automobila obično nude i vlastite mobilne aplikacije putem koje je moguće rezervirati i unajmiti željeni automobil, postoje i servisi koji omogućuju da se na jednostavan način pretraži više takvih tvrtki te se pronađe automobil za najam.

Rentcars je upravo takva aplikacija koja je dostupna u više od 160 zemalja diljem svijeta te omogućuje pretraživanje više od 200 tvrtki za najam automobila te na taj način pomaže pronaći najpovoljniju i najprikladniju ponudu, uz mogućnost biranja vrste vozila koje se želi unajmiti.

Slično kao što je to kod popularnih rješenja za traženje povoljnoga smještaja, Rentcars omogućuje da se jednostavno unese period za koji se želi koristiti najam automobila, odredi mjesto preuzimanja i vraćanja vozila, vlastita lokacija (aplikacija će je sama detektirati ako joj se to dozvoli), a onda će se na pregled dobiti dostupna vozila za navedeni period iz različitih tvrtki.

Zgodno je to što je dobiveni pregled moguće filtrirati prema raznim parametrima te tako lakše pronaći željeno vozilo, a jednom kada je to učinjeno, moguće ga je rezervirati. Dakako tu je i čitav niz drugih dostupnih opcija, detalja, čak i nekih specifičnih pogodnosti, pa aplikaciju vrijedi probati.

Osim toga, ako se čak i ne odluči koristiti sam Rentcars za rezervaciju vozila, nego će se to u konačnici učiniti izravno od tvrtke koja vozilo stvarno daje u najam, može poslužiti kao praktično rješenje da se lako usporede cijene i tako se pronađe najpovoljnija opcija.