Rentee – zgodno osmišljena domaća aplikacija za najam gotovo bilo čega

Riječ je o zanimljivom konceptu i domaćoj aplikaciji putem koje je moguće unajmiti i iznajmiti gotovo bilo što, a sve je izvedeno kao platforma koja na jednostavan način spaja unajmljivače s iznajmljivačima…

Matija Gračanin srijeda, 5. listopada 2022. u 01:33
OSNOVNI PODACI
Naziv Rentee 
Namjena Platforma za najam gotovo bilo čega
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Umjesto kupovine novoga, nerijetko se posezalo za oglasnicima kako bi se kupilo polovno i nešto uštedjelo. No, uštedjeti se može još i više, a upravo to omogućuje domaća aplikacija Rentee. Naime, riječ je o platformi koja spaja unajmljivače s iznajmljivačima, pri čemu se u najam može dati gotovo bilo što.

Čitava je stvar prilično jednostavna. Najprije se otvara korisnički račun (prijaviti se može brojem telefona ili Googleovim računom, no unos i potvrda broja telefona je obavezna), a jednom kada je to završeno, odmah se može pregledavati što je sve dostupno za najam.

Sve je uredno kategorizirano, a unajmiti se može doista štošta. Od prijevoza, preko glazbala i alata, do društvenih igara pa čak odjeće i obuće. Dakako, uz svaki je predmet navedena i cijena koliko će najam stajati po danu, a sve je popraćeno fotografijama, kratkim opisom i eventualnim dodatnim napomenama.

Sama aplikacija se oslanja na lokaciju što znači da će  nuditi iznajmljivače koji se nalaze u blizini, a u svakome je trenutku moguće postati i iznajmljivač. Samo treba kliknuti na ikonu plusića u donjem desnom dijelu prozora i započeti proces dodavanja predmeta koji se želi dati u najam.

Zasad predmeta baš i nema mnogo, no aplikacija i čitava platforma itekako ima potencijala. Drugim riječima, Rentee je definitivno zanimljiv i potencijalno vrlo koristan domaći projekt kojemu itekako treba dati priliku.