Sequel - praćenje filmova, serija, igara, knjiga i zvučnih knjiga na jednom mjestu

Aplikacije koje su po svojoj prirodi zapravo multimedijski katalozi koji pomažu da se jednom mjestu prati sve što bi se htjelo pogledati, poslušati ili pročitati nerijetko su naporne za korištenje i to pogotovo kod unosa sadržaja. Sequel upravo to želi promijeniti, a čini se da mu i uspijeva...

Matija Gračanin srijeda, 21. veljače 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Sequel 
Namjena Praćenje filmova, serija, knjiga uz stvaranje liste želja
Android Nema
iOS App Store
Cijena 2,99 eur mj, 19,99 eur godišnje ili 99,99 eur jednokratno

Sequel je po većini svojih karakteristika tipična aplikacija za praćenje multimedije na jednom mjestu s time da se ne specijalizira samo za filmove ili TV serije, nego se putem nje mogu organizirati i pratiti video igre, knjige i audio knjige, a konceptualno omogućava da se naprave svojevrsne liste želja svega onoga što bi se željelo pogledati, poslušati li pročitati.

Jedna od ključnih prednosti Sequela, osim što nudi vizualno vrlo lijepo osmišljeno sučelje, načini su na koje je moguće dodavati multimediju koju se želi pratiti; samo se treba dodirnuti upečatljivi plus u donjem desnom djelu, potražiti što se želi dodati (sadržaji su razvrstani prema kategorijama) i potvrditi dodavanje.

Osim toga, Sequel nudi i brojne preporuke što je trenutačno aktualno i popularno, pa je onda i na temelju toga lako moguće označavati sve što bi se u budućnosti htjelo pogledati, igrati ili pročitati, a dodavati je medijske sadržaje za praćenje moguće pretraživanjem odmah s početnog zaslona.

Naravno, pregledavanje svega što je dodano je također prilično dobro izvedeno, a pritom se dobivaju i brojne informacije te i neke praktične mogućnosti. Tako je moguće doznati gdje je dodani sadržaj moguće pogledati, doznati datume kada će postati dostupan, namjestiti podsjetnike, koristiti zgodno osmišljene widgete, osloniti se na podršku za Trakt te štošta drugo.

Ukratko, svi oni koji traže zbilja lijepo napravljeni mobilni katalog za medijske sadržaje koje se želi zabilježiti kako se na njih ne bi zaboravilo i time formirati osobnu listu želja, Sequel se nameće kao idealno rješenje. Aplikaciju je besplatno moguće iskušavati sedam dana, nakon čega je potrebno plaćati pretplatu koja godišnje stoji 19,99 eura, mjesečno 2,99 eura ili jednokratno 99,99 eura.