Brzo punjenje na Apple Watchu 7 samo uz punjač u paketu

Iz Apple navode da bi jedno punjenje baterije na njihovom novom pametnom satu trebalo pružiti oko 18 sati korištenja te da će do 80 posto kapaciteta doći za oko 45 minuta

Matej Markovinović nedjelja, 10. listopada 2021. u 22:44

Apple je u rujnu uz nove iPhone, iPad te iPad mini uređaje predstavio i Apple Watch 7. generacije, koji se može pohvaliti nešto većim zaslonom s tanjim obrubima, robusnijim dizajnom, ali i činjenicom da će se puniti 33 posto brže od svoga prethodnika.

Međutim, da bi korisnici novog Appleovog pametnog sata uistinu iskoristili tu pogodnost bržeg punjenja, morat će koristiti punjač koji dolazi u paketu, odnosno Apple Watch Magnetic Fast Charger, piše The Verge.

Foto: Apple
Foto: Apple

Naime, Apple je na službenim stranicama izbacio iz ponude stari punjač koji je naizgled identičan novom, no korisnici će i dalje trebati posebno pripaziti ako će, primjerice, kupovati rezervni na stranicama poput Amazona, jer postoji šansa da će dobiti onaj koji ne podržava brzo punjenje.

Valja istaknuti da će za brzo punjenje biti potreban i adapter punjača od 20 W, a zainteresirani će novi Apple Watch u Hrvatskoj moći kupiti već 15.10.

 

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi