Tko je najbolji, odnosno najpopularniji forumaš?

Ima li boljeg trenutka za start ovako ozbiljnog i delikatnog istraživanja od - Noći vještica?

Miro Rosandić utorak, 31. listopada 2017. u 23:35

Prije nekoliko dana mogli ste na prestižnom news portalu "Vijesti by forumaši", pročitati ovu senzacionalnu vijest:

Kako jutros javljaju razni mediji u Hrvatskoj, nakon gotovo "decenije" apsolutne dominacije forumasa djigibao na vrh je, po novoj forumskoj ljestvici, zasjeo forumas Friday. 

http://www.bug.hr/forum/bestusers/

Podsjetimo, Friday je svoj uspon od anonimnosti do vrha zapoceo iz malog slavonskog sela. Rodom iz radnicke obitelji, bez ikakve bitne formalne naobrazbe trosio je tipkovnice kao pokojni Hefner viagru pocesto stvarajuci glavobolju moderatorima koje je (kako nesluzbeno doznajemo) cesto znao potkupiti bocom dobre slavonske rakije. Nakon napisanih nesto vise od 20.100 poruka i otvorenih 1.058 tema napokon je zasjeo na sam vrh. Pri tome je bio ispracen jednim crvenim, nekolicinom zutih i sleperom bijelih kartona.

Iz urednistva buga jos uvijek se nisu ocitovali o "slucaju" vjerojatno u nadi da je ovako nesto ipak pogreska u algoritmu. 

Doista nas je sve ovaj događaj iznenadio, pa čak i šokirao. I dok najveći developerski umovi današnjice analiziraju tajni algoritam koji je uz pomoć AI-a i machine learninga godinama uspješno održavao listu popularnosti, sve do sada, odlučili smo provesti paralelno znanstveno istraživanje i pitati same forumaše tko je po njihovom mišljenju - najbolji? Možda bi bilo bolje reći, da ćemo na ovaj način saznati tko je najpopularniji forumaš, ali pustimo te dvojbe znanstvenicima, neka se oni bave analizom konačnih rezultata.

Anketa Glasanje do 7.11.2017. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova:

Ponudili smo vam imena forumaša iz službene top10 liste, ako ima onih koji misli kako je još netko trebao biti naveden - neka ga jednostavno predloži u svom komentaru, pa ćemo pratiti koliko će taj prijedlog dobiti TU.