Tema Anketa
Anketa

Slatka smetala

Imate li kućnog ljubimca?

Naši mali (ili veliki) gnjavatori, smetala i vjerni drugovi koji su s nama u dobru i zlu - kućni ljubimci dolaze u raznim veličinama i oblicima, ali nam čine život ljepšim. Imate li vi takvoga sa sobom?

Bug.hr 17. travnja 2021. 7 7 komentara
Anketa

Ima se, može se

Koliko računala imate doma?

Iako malo tko svjesno skuplja računala, znamo da oni koji se bave računalima s vremenom nakupe doma pozamašnu "zbirku" novih i starih računala. Koliko ih vi imate?

Bug.hr 3. travnja 2021. 45 45 komentara
Anketa

Troši se to, kume...

Kako često mijenjate mobitel?

Ima onih koji ga koriste sve dok se utor za punjač nije raspao i više nikakva magija i nedisanje u njegovoj blizini ne pomažu, a ima i onih koji svaki vikend vidimo s drugim mobitelom. U koju grupu spadate?

Bug.hr 27. ožujka 2021. 66 66 komentara
Anketa

Bivši, sadašnji i budući

Koliko vas je informatičara?

Znamo da nas ne čitaju samo informatičari ili oni koji se to spremaju postati, ali bilo bi dobro znati koliko vas je profesionalno vezano uz računala, a koliko je van informatike

Bug.hr 20. ožujka 2021. 19 19 komentara
Anketa

Novo normalno

Radite li od doma?

Prema zadnjim statistikama, diljem svijeta sve veći broj nas radi od doma. Spadate li i vi među te i u kojem obimu?

Bug.hr 13. ožujka 2021. 34 34 komentara
Anketa

Samo prvi se pamte?

Koji vam je FPS najbolji?

Od izlaska Wolfensteina 3D je prošlo 29, a od izlaska prvog Dooma, dobrih 28 godina, a na velika vrata su uveli žanr FPS-ova koji je još uvijek s nama, zdrav i čio, hvala na pitanju.

Bug.hr 6. ožujka 2021. 88 88 komentara
Anketa

Ikad dovoljno?

Koja vam je brzina pristupa Internetu?

Kako pouzdanih statistika na razini čitave zemlje nema, nadamo se da ćemo mi barem za posjetitelje ovih stranica uspjeti doznati koje su uobičajene brzine pristupa Internetu za kućne korisnike

Bug.hr 27. veljače 2021. 74 74 komentara
Anketa

Karantena i potrošnja

Kupujete li više ili manje nego prije pandemije?

Iako je promet u nekim granama trgovine bitno pao u pandemijsko, u odnosu na predpandemijsko vrijeme, neki sektori bilježe porast prodaje i nestašicu dobara - računalne komponente i konzole, primjerice. Kako su izvanredni uvjeti utjecali na vaše potrošačke navike?

Bug.hr 13. veljače 2021. 7 7 komentara
Anketa

Koji je vaš izbor - igre godine?

Za koji dan ćete u novome Bugu moći pročitati u našem tradicionalnom izboru Igre godine što smo igrali i koje igre u kojoj kategoriji smatramo najboljima, ali prije toga možete i sami dati svoj glas među ponuđenim kandidatima za ono što smatrate igračkim vrhuncem godine za nama

Bug.hr 26. prosinca 2020. 7 7 komentara
Anketa

Blagdanski običaji

Vi ste svog već okitili?

Spadate li u one koji od rujna već pjevuše "Radujte se na-a-arodi" ili od onih što krajem prosinca ljutito komentiraju kako su neki već okitili svoje? Dočekujete blagdane sami ili u društvu, svojevoljno ili prisilno, u džemperu ili bez?

Bug.hr 19. prosinca 2020. 9 9 komentara
Anketa

Bugova nagradna anketa

Koristite li video projektor? Želite li ga osvojiti?

Video projekcija izvrsna je alternativa skupim LCD panelima - u anketi istražujemo koliko u praksi koristite tehnologiju video projekcije, a jedan od sudionika ankete osvojit će projektor za gaming i kućno kino - Optoma HD29He

Bug.hr 10. prosinca 2020.
Anketa

Jeste li isprobali Spotify?

Prije tjedan dana postao nam je i službeno dostupan najveći glezbeni stream servis. Da li vas je to potaklo da ga isprobate?

Bug.hr 22. srpnja 2020.
Anketa

Karantena nije zatvor!

Fizička aktivnost u doba kuge, kolere i korone

Sudeći po šalama na društvenim mrežama o tome koliko se tko udebljao u ovo karantensko doba, čini se da su ljudi mahom karanternu shvatili kao dobrovoljni zatvor i obavezno sjedenje. Jeste li vi i dalje jedan od njih?

Bug.hr 4. travnja 2020. 6 6 komentara