Tema Anketa
Anketa

Koliko se igrate?

Prosječan igrač tjedno provede nešto manje od sedam sati na igranje, odnosno oko sat dnevno. Spadate li u prosjek, natprosječni ste ili ispodprosječni?

Bug.hr 4. rujna 2021. 26 26 komentara
Anketa

Pitanje povjerenja

Mediji na kušnji

Velike (i male) medijske kuće danas imaju pregršt problema, od hiperprodukcije i prave poplave informacija, do žestoke konkurencije novih medija, ali to nije sve...

Bug.hr 21. kolovoza 2021. 29 29 komentara
Anketa

Kud mi, tud i oni

Pametni satovi - ukras ili alat?

Pametni satovi odavna nisu novost, a funkcije im se samo množe. Usprkos tome, visoko su estetizirani i mogu se nositi i samo kao nakit na ženi ili muškarcu. Ako ga i vi imate, kako ga koristite?

Bug.hr 8. kolovoza 2021. 38 38 komentara
Anketa

Aktivni čitalački odmor

Čitanje i pina colada

Kao nacija nismo nešto naročito poznati po kupovini, a još manje čitanju knjiga, pa i čitanju uopće, ali moguće je da loše prosječen rezultate popravljamo na godišnjim odmorima kada se čita i ono što godinama čeka na red. Spadate li u takve?

Drago Galić 17. srpnja 2021. 8 8 komentara
Anketa

Kupujete li tiskovine?

Iako je zbog dostupnosti internetskih portala tiraža tiskovina uvelike pala, još uvijek ima onih koji preferiraju čitanje članakla s papira bez ičijeg čitateljskog komentara osim svog vlastitog. Spadate li i vi u te?

Bug.hr 3. srpnja 2021. 17 17 komentara
Anketa

Zakoni i propisi

Web naručivanje robe izvan EU

Nakon nedavne odluke na razini čitave EU da se od 1. srpnja plaća PDV na sve pakete van EU, i one bagatelnih vrijednosti ispod 22 eura, najavljuje se bitno smanjenje kupovine na daljinu. Slažete li se s tom procjenom?

Bug.hr 26. lipnja 2021. 35 35 komentara
Anketa

Black flag

Koristite li legalan softver?

Iako su nam danas barem službeno dostupni svi komercijalni programi, piratiziranje je i dalje živo i zdravo, hvala na pitanju. Vijorite li i vi crnu zastavu, stalno ili povremeno?

Bug.hr 24. travnja 2021. 56 56 komentara
Anketa

Slatka smetala

Imate li kućnog ljubimca?

Naši mali (ili veliki) gnjavatori, smetala i vjerni drugovi koji su s nama u dobru i zlu - kućni ljubimci dolaze u raznim veličinama i oblicima, ali nam čine život ljepšim. Imate li vi takvoga sa sobom?

Bug.hr 17. travnja 2021. 7 7 komentara
Anketa

Ima se, može se

Koliko računala imate doma?

Iako malo tko svjesno skuplja računala, znamo da oni koji se bave računalima s vremenom nakupe doma pozamašnu "zbirku" novih i starih računala. Koliko ih vi imate?

Bug.hr 3. travnja 2021. 45 45 komentara
Anketa

Troši se to, kume...

Kako često mijenjate mobitel?

Ima onih koji ga koriste sve dok se utor za punjač nije raspao i više nikakva magija i nedisanje u njegovoj blizini ne pomažu, a ima i onih koji svaki vikend vidimo s drugim mobitelom. U koju grupu spadate?

Bug.hr 27. ožujka 2021. 66 66 komentara
Anketa

Bivši, sadašnji i budući

Koliko vas je informatičara?

Znamo da nas ne čitaju samo informatičari ili oni koji se to spremaju postati, ali bilo bi dobro znati koliko vas je profesionalno vezano uz računala, a koliko je van informatike

Bug.hr 20. ožujka 2021. 19 19 komentara
Anketa

Samo prvi se pamte?

Koji vam je FPS najbolji?

Od izlaska Wolfensteina 3D je prošlo 29, a od izlaska prvog Dooma, dobrih 28 godina, a na velika vrata su uveli žanr FPS-ova koji je još uvijek s nama, zdrav i čio, hvala na pitanju.

Bug.hr 6. ožujka 2021. 88 88 komentara
Anketa

Koji je vaš izbor - igre godine?

Za koji dan ćete u novome Bugu moći pročitati u našem tradicionalnom izboru Igre godine što smo igrali i koje igre u kojoj kategoriji smatramo najboljima, ali prije toga možete i sami dati svoj glas među ponuđenim kandidatima za ono što smatrate igračkim vrhuncem godine za nama

Bug.hr 26. prosinca 2020. 7 7 komentara
Anketa

Blagdanski običaji

Vi ste svog već okitili?

Spadate li u one koji od rujna već pjevuše "Radujte se na-a-arodi" ili od onih što krajem prosinca ljutito komentiraju kako su neki već okitili svoje? Dočekujete blagdane sami ili u društvu, svojevoljno ili prisilno, u džemperu ili bez?

Bug.hr 19. prosinca 2020. 9 9 komentara
Anketa

Bugova nagradna anketa

Koristite li video projektor? Želite li ga osvojiti?

Video projekcija izvrsna je alternativa skupim LCD panelima - u anketi istražujemo koliko u praksi koristite tehnologiju video projekcije, a jedan od sudionika ankete osvojit će projektor za gaming i kućno kino - Optoma HD29He

Bug.hr 10. prosinca 2020.

Naša print izdanja