Tema Anketa
Anketa

Jeste li biciklist?

Skori svi u nekoj fazi života naučimo voziti bicikl, a nekima to ostaje i trajno prijevozno sredstvo. S porastom ekološke svijesti bicikl postaje i sve poželjnija pojava u velikim urbanim sredinama

Bug.hr 7. svibnja 2022. 9 9 komentara
Anketa

Koristite li Twitter?

Odluka Elona Muska da preuzme potpuno vlasništvo (još nije sigurno da će se to i ostvariti) nad Twitterom, potaknulo je zanimanje za tom mrežom i kod onih koji je ne koriste, pa nas zanima - koliko se vas koristi Twitterom?

Bug.hr 2. svibnja 2022.
Anketa

Gledanje filmova i TV serija

Pošteno, ako ne ide drugačije...

Zahvaljujući internetskim servisima i davateljima TV usluga odavno su i u nas legalno dostupne najnovije TV serije i filmovi, ali, pitamo se (đavo nam ne da mira...) koliko ih koristite, a koliko se "snalazite"...

Bug.hr 15. siječnja 2022. 36 36 komentara
Anketa

Kako provesti blagdane

Skijanje i ostali zimski sportovi

Usprkos protupandemijskim mjerama diljem svijeta, skijališta i dalje rade. Spadate li u one koji zimske blagdane provode negdje u planinana nacvrcani kuhanim vinom, dok prijateljima govorite da skijate?

Bug.hr 19. prosinca 2021. 1 1 komentar
Anketa

Vrijeme darivanja

Kako je u vaše preduzeće?

Bliži se kraj godine i vrijeme blagdana, te vrijeme darivanja, kako ono unutar doma, tako i ono službeno kada tvrtke svojim zaposlenicima isplaćuju božićnice, bonuse, 13-tu plaću... Spadate li u te srećkoviće i u koju razinu srećkovića spadate?

Bug.hr 11. prosinca 2021. 75 75 komentara
Anketa

Monitori

Koja je radna rezolucija?

Dugo vremena FHD ili WUXGA rezolucije bile su uobičajene za radne monitore, ali s proliferacijom monitorskih matrica veće gustoće piksela koje idu do 4K i više, ovi monitori polako odlaze u zaborav. Na kojoj rezoluciji vi radite?

Bug.hr 13. studenog 2021. 34 34 komentara
Anketa

Telecommuting

Radite li još od kuće?

S dolaskom pandemije mnogi uredski poslovi, gdje je to moguće, preseljeni su u kućno okruženje. Neke tvrtke i organizacije su ovisno o trenutnim valovima korone ukidale i vraćale rad od doma, a neke već više od godine prakticiraju za svoje zaposlene rad od doma, bez prekida

Bug.hr 6. studenog 2021. 20 20 komentara
Anketa

Koliko se igrate?

Prosječan igrač tjedno provede nešto manje od sedam sati na igranje, odnosno oko sat dnevno. Spadate li u prosjek, natprosječni ste ili ispodprosječni?

Bug.hr 4. rujna 2021. 26 26 komentara
Anketa

Pitanje povjerenja

Mediji na kušnji

Velike (i male) medijske kuće danas imaju pregršt problema, od hiperprodukcije i prave poplave informacija, do žestoke konkurencije novih medija, ali to nije sve...

Bug.hr 21. kolovoza 2021. 29 29 komentara
Anketa

Kud mi, tud i oni

Pametni satovi - ukras ili alat?

Pametni satovi odavna nisu novost, a funkcije im se samo množe. Usprkos tome, visoko su estetizirani i mogu se nositi i samo kao nakit na ženi ili muškarcu. Ako ga i vi imate, kako ga koristite?

Bug.hr 8. kolovoza 2021. 38 38 komentara
Anketa

Aktivni čitalački odmor

Čitanje i pina colada

Kao nacija nismo nešto naročito poznati po kupovini, a još manje čitanju knjiga, pa i čitanju uopće, ali moguće je da loše prosječen rezultate popravljamo na godišnjim odmorima kada se čita i ono što godinama čeka na red. Spadate li u takve?

Drago Galić 17. srpnja 2021. 8 8 komentara
Anketa

Kupujete li tiskovine?

Iako je zbog dostupnosti internetskih portala tiraža tiskovina uvelike pala, još uvijek ima onih koji preferiraju čitanje članakla s papira bez ičijeg čitateljskog komentara osim svog vlastitog. Spadate li i vi u te?

Bug.hr 3. srpnja 2021. 17 17 komentara
Anketa

Zakoni i propisi

Web naručivanje robe izvan EU

Nakon nedavne odluke na razini čitave EU da se od 1. srpnja plaća PDV na sve pakete van EU, i one bagatelnih vrijednosti ispod 22 eura, najavljuje se bitno smanjenje kupovine na daljinu. Slažete li se s tom procjenom?

Bug.hr 26. lipnja 2021. 36 36 komentara

Naša print izdanja