Tema Anketa
Anketa

Na distanci ili kao i obično?

Stručnjaci savjetuju "društveno distanciranje", odnosno što je manji mogući bliski kontakt s drugim ljudima kako bi se spriječio put širenja koronavirusa. Pridržavate li se vi ovoga savjeta ili se držite starih navada?

Bug.hr 22. ožujka 12 12 komentara
Anketa

TV pretplata - dobivate li ono što plaćate?

Koncept TV pretplate nikada nije najbolje sjeo ljudima u "ovim krajevima", a s proliferacijom digitalnog videosadržaja koji sami možemo birati sve više je onih koji smatraju da plaćaju ono što uopće ne koriste i smatraju da bi TV pretplatu trebalo ukinuti.

Bug.hr 7. ožujka 122 122 komentara
Anketa

Izbor najboljih za 2019.

Čitatelji biraju - mobilna igra godine

Godina se privodi kraju pa je vrijeme za rekapitulaciju. Danas su na redu mobilne igre, programi na našim mobitelima i tabletima za vrijeme kratiti, a i gubiti. Koju vi birate za najbolju u 2019.?

Bug.hr 30. prosinca 21 21 komentar
Anketa

Ostajte ovdje...

S obzirom da je zahvaljujući slobodnom tržištu rada lakše naći posao u razvijenim zemljama EU, dosta naših sunarodnjaka, posebno informatičara, okušalo je sreću vani. Spadate li i vi u te ili takvo što planirate?

Bug.hr 6. listopada 85 85 komentara
Anketa

OBD čitači u automobilima

Cijenom variraju od svega par eura, pa do stotinjak ili više, ali OBD I/II čitači postali su široko dostupni svima, a isto tako i more aplikacija koje obrađuju i prikazuju podatke s njih. Kako vi stojite s njima?

Bug.hr 7. rujna 22 22 komentara