Tema Anketa
Anketa

Karantena i potrošnja

Kupujete li više ili manje nego prije pandemije?

Iako je promet u nekim granama trgovine bitno pao u pandemijsko, u odnosu na predpandemijsko vrijeme, neki sektori bilježe porast prodaje i nestašicu dobara - računalne komponente i konzole, primjerice. Kako su izvanredni uvjeti utjecali na vaše potrošačke navike?

Bug.hr 13. veljače 2021. 7 7 komentara
Anketa

Koji prijenosnik koristite?

Sto ljudi, sto ćudi, i nekih 77 korisnika računala, ako je vjerovati statistikama. Koliko vas od toga kao primarno računalo koristi prijenosnik i kojeg proizvođača?

bug.hr 17. siječnja 2021. 68 68 komentara
Anketa

Koji je vaš izbor - igre godine?

Za koji dan ćete u novome Bugu moći pročitati u našem tradicionalnom izboru Igre godine što smo igrali i koje igre u kojoj kategoriji smatramo najboljima, ali prije toga možete i sami dati svoj glas među ponuđenim kandidatima za ono što smatrate igračkim vrhuncem godine za nama

Bug.hr 26. prosinca 2020. 7 7 komentara
Anketa

Karantena nije zatvor!

Fizička aktivnost u doba kuge, kolere i korone

Sudeći po šalama na društvenim mrežama o tome koliko se tko udebljao u ovo karantensko doba, čini se da su ljudi mahom karanternu shvatili kao dobrovoljni zatvor i obavezno sjedenje. Jeste li vi i dalje jedan od njih?

Bug.hr 4. travnja 2020. 6 6 komentara
Anketa

Na distanci ili kao i obično?

Stručnjaci savjetuju "društveno distanciranje", odnosno što je manji mogući bliski kontakt s drugim ljudima kako bi se spriječio put širenja koronavirusa. Pridržavate li se vi ovoga savjeta ili se držite starih navada?

Bug.hr 22. ožujka 2020. 12 12 komentara
Anketa

TV pretplata - dobivate li ono što plaćate?

Koncept TV pretplate nikada nije najbolje sjeo ljudima u "ovim krajevima", a s proliferacijom digitalnog videosadržaja koji sami možemo birati sve više je onih koji smatraju da plaćaju ono što uopće ne koriste i smatraju da bi TV pretplatu trebalo ukinuti.

Bug.hr 7. ožujka 2020. 122 122 komentara
Anketa

Koliko vam je stara kanta?

Neki tvrde da je bolje na početku uložiti "malo" (mnogo) više u računalo pa si onda miran na dulji rok, a drugi radije stalno traže najpovoljnije često mijenjaju glavno računalo? U koje vi spadate?

Bug.hr 22. veljače 2020. 30 30 komentara