Tema Anketa
Anketa

Izbor najboljih za 2019.

Čitatelji biraju - mobilna igra godine

Godina se privodi kraju pa je vrijeme za rekapitulaciju. Danas su na redu mobilne igre, programi na našim mobitelima i tabletima za vrijeme kratiti, a i gubiti. Koju vi birate za najbolju u 2019.?

Bug.hr 30. prosinca 21 21 komentar
Anketa

Ostajte ovdje...

S obzirom da je zahvaljujući slobodnom tržištu rada lakše naći posao u razvijenim zemljama EU, dosta naših sunarodnjaka, posebno informatičara, okušalo je sreću vani. Spadate li i vi u te ili takvo što planirate?

Bug.hr 6. listopada 85 85 komentara
Anketa

OBD čitači u automobilima

Cijenom variraju od svega par eura, pa do stotinjak ili više, ali OBD I/II čitači postali su široko dostupni svima, a isto tako i more aplikacija koje obrađuju i prikazuju podatke s njih. Kako vi stojite s njima?

Bug.hr 7. rujna 22 22 komentara
Anketa

Bavite li se sportom?

Redovito bavljenje sportom, kako anaerobnim vježbama snage, tako i aerobnim poput trčanja, plivanja, biciklizma i sličnih poboljšava kvalitetu života i produljuje ga, kažu istraživanja. Kako vi stojite "na tom planu"?

Bug.hr 6. srpnja 31 31 komentar
Anketa

Zimske radosti

Imate li klimu u uredu?

Kako ljetne temperature iznad 30 stupnjeva više nisu neobične ni u gorskim krajevima i unutrašnjosti općenito, a i naša računala griju, sve je teže izdržati u uredima bez klimatizacije. A vi - kako ste?

Bug.hr 2. srpnja 51 51 komentar
Anketa

Ocijenite HBO Černobil

Iako su prvotne reakcije bile sami superlativi, kako dani prolaze, sve više stručnkjaka se javlja s mišljenjem da je hit-serija Černobil zapravo prepuna propusta i izmišljotina koje sa stvarnim događajima nemaju veze

Bug.hr 15. lipnja 125 125 komentara
Anketa

Odustajete li od Huaweija?

Neki kažu da su se zbog nedavnog razvoja događaja između SAD-a i Huaweija ohladili od ideje kupnje njihovog pametnog telefona, a drugi kažu da ih apsolutno nije briga - u koju skupinu vi spadate?

Bug.hr 25. svibnja 94 94 komentara