Sve kartice vjernosti na jednom mjestu – Stocard

Sve više trgovaca nudi svoje kartice vjernosti kojima se obično ostvaruje prava na popuste i neke druge pogodnosti, no toliki broj kartica nitko ne želi uvijek nositi u novčarki. Srećom, uz aplikacije poput ove, sve je te kartice vjernosti moguće lako digitalizirati…

Matija Gračanin petak, 30. listopada 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Stocard
Namjena Novčanik za kartice vrijednosti
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Stocard je jednostavno rečeno digitalni novčanik koji omogućuje da se u njega pohrane digitalne varijante kartica vjernosti koje su danas postale sasvim uobičajene te ih trgovci sve češće nude kako bi svoje kupce pridobili određenim pogodnostima ili popustima.

Aplikaciju je vrlo lako koristiti i sve što je potrebno jest pripremiti kartice vjeronosti, otvoriti aplikaciju i onda ih jednu po jednu dodavati tako da se najprije odabere o kojoj je kartici riječ, a onda skeniranjem crtičnog koda koji se nalazi na kartici koja se dodaje ili ručnim unosom broja kartice.

Osim toga, moguće je fotografirati prednju i stražnju stranu kartice i dodati bilješke. Jednom kada su kartice dodane, idući put kada se neku želi koristiti, pokrene se aplikacija, dodirne kartica koju se želi pokazati trgovcu i na zaslonu telefona će biti prikazan crtični kod koji trgovac može skenirati (ili može ručno unijeti broj kartice).

Zgodan je detalj što aplikacija može na mapi prikazati najbliže trgovine ovisno o tome koja je kartica izabrana, a tu je i posebna kategorija Offers u kojoj će se pokazati kuponi ili posebne ponude za unesene kartice (trgovce), a moguće je pregledavati i kataloge. Stocard podržava čitav niz kartica, a između ostalog, tu su i one koje se mogu koristiti na području RH.