Na .debugu u lipnju okupit će se krema developerske scene, uz 25 najvažnjih hrvatskih tech tvrtki...

.debug, developers conference by Bug, održat će se 10. i 11. lipnja 2021. u Algebri u Zagrebu uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, partnerstvo Algebre i sudjelovanje 25 domaćih IT tvrtki...

Dragan Petric srijeda, 14. travnja 2021. u 06:00

Dame i gospodo, štovane programerke i programeri, dragi geekovi, IT-jevci i ostali zaljubljenici u tehnologiju - SAVE THE DATE! S velikim veseljem najavljujemo da će se 10. i 11. lipnja u zagrebačkoj Algebri održati drugi po redu .debug - developerska konferencija Buga, za koju već sada možemo reći kako će biti najveće takvo događanje dosad održano u našoj regiji!

Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i „debug na otvorenom“ – veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u ljetnoj atmosferi uživati – kroz street-food zalogaje i gutljaje - u upoznavanju i druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

Već sada su, naime, uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom i suorganiztora konferencije Algebru, na .debugu potvrdili svoje sudjelovanje vodeći pokretači domaće programerske scene - elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici, kakve su Rimac Automobili, FIVE, Infinum, Photomath, Microblink, Infobip, Span, Nanobit, Agrivi, SofaScore, Trikoder, Croatia osiguranje, Barrage, CROZ, Gideon Brothers, GlobalLogic, Sysbee, Serengeti, Porsche Digital Croatia, LAQO, Plus hosting i Njuškalo

Kako nam je bilo na prvom .debugu, pogledajte u kratkom (90 sekundi) videu:

Ulaznice za .debug pustit ćemo u prodaju u svibnju, uz značajan popust za studente i učenike, uz strogo ograničen broj, a do tada vas pozivamo da svakodnevno pratite vijesti s domaće developerske scene na portalu www.debug.hr, gdje ćemo vrlo brzo otkriti i prvu rundu govornika, kao i prve naznake programa ovogodišnjeg .debuga.