Predstavljamo kompletan program i svih 70 predavača .debuga, developerskog spektakla godine

.debug će se održati 10. i 11. lipnja u zagrebačkoj Algebri - pogledajte kompletan program sa satnicom svih predavanja i panela... Karata ima još jako malo, nabavite ih na www.debug.hr...

Dragan Petric srijeda, 19. svibnja 2021. u 06:00

Drage developerke i developeri - raapored predavanja na .debugu, najvećoj konferencije za programere ikad održane u našoj regiji je finaliziran! Proučite što smo vam sve pripremili za oba konferencijska dana (10. i 11. lipnja 2021.), a ne zaboraviti obići i ".debug na otvorenom", veliko druženje na "kućicama" najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki, smještenih odmah uz tri predavaone u Algebri.

Ulaznice za .debug nam brzinski ponestaju. U prodaju je pušten - sukladno mjerama - ograničen broj ulaznica za fizički dolazak na .debug i već sada smo sigurni da će biti rasprodane za dan-dva, pa požurite po svoj primjerak putem web-stranice www.debug.hr... (Ukoliko dođe do popuštanja mjera, sukladno uputama pustit ćemo u prodaju dodatne ulaznice za fizički dolazak na konferneciju.) Broj ulaznica za online-only praćenje predavanja je neograničen. 

.debug pripremamo uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i organizacijsku suradnju Algebre, a sponzori konfernecije su: Croatia osiguranje, FIVE, Infinum, Rimac Automobili, SofaScore, SPAN, Trikoder, Agrivi, Amodo, Barrage, CROZ, Gideon Brothers, GlobalLogic, Infobip, LAQO, LeverUP, Microblink, Nanobit, Njuškalo, Plus Hosting, Photomath, Porsche Digital Croatia, Productive, Q Agency, Serengeti i Sysbee

Svi predavači detaljnije su predstavljeni na www.debug.hr, kao i kompletan program kojeg također možete pronaći i u nastavku.