Huawei P50 Pro osvanuo na videozapisu

Nova Huawei P50 serija vodećih pametnih telefona bit će globalno dostupna, no umjesto s Androidom stići će s tvrtkinim operativnim sustavom HarmonyOS-om

Matej Markovinović utorak, 27. srpnja 2021. u 06:00

Prošloga je tjedna Huawei na svojim Weibou i Twitter profilima najavio predstavljanje tvrtkinog novog vodećeg pametnog telefona P50, koje će se održati 29. srpnja u 1:30 po srednjoeuropskom vremenu.

Naime, otkad su procurile prve informacije o P50 seriji modela, u prvom su planu kamere neobičnog izgleda, koje će, kako navodi izvršni direktor Huaweija Richard Yu, označiti početak nove ere mobilne fotografije zahvaljujući novoj tehnologiji, odnosno, ako je vjerovati glasinama, 1/1,18-inčnim senzorom kamere.

No, kako se dan predstavljanja polako približava, na YouTubeu je osvanuo kratki videozapis koji prikazuje Huawei P50 Pro dummy model.

Videozapis potvrđuje da je riječ o poprilično velikom uređaju bijele boje sa zakrivljenim zaslonom te pet leća kamere smještenih u neobičnim okruglim kućištima. Podsjećamo da se nagađa da će nove P50 telefone pogoniti Kirin 9000 ili Snapdragon 888 bez 5G podrške, zahvaljujući američkim trgovinskim sankcijama.

Anketa Glasanje do 3.8.2021. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova: