Kakav monitor imate? Želite li osvojiti novi, i to 43-inčni?

Sudjelujte u istraživanju o korištenju monitora i višemonitorskih sustava i osvojite vrhunski 43-inčni gaming monitor Asus ROG Strix XG43UQ, kojeg daruje eKupi, te još vrijednih nagrada

Vinko Krištić četvrtak, 24. veljače 2022. u 17:00

Dobar i kvalitetan monitor zlata vrijedi. Mnogi korisnici zanemaruju činjenicu da je monitor njihova glavna veza s računalom te prilikom nabavke računala ne vode dovoljno računa o monitoru. Također, svaki gejmer će vam reći kako jednostavno nije isto igrati za ovim ili onim monitorom. Osim toga, korisnici sve više otkrivaju i prednosti višemonitorskog sustava koji uvelike svakodnevni rad čini ugodnijim i bržim.

Tijekom narednih 20-ak dana imate priliku sudjelovati u našem istraživanju o korištenju monitora i višemonitorskih sustava. U sklopu istraživanja dijelimo vrijedne nagrade, a osim toga, vaši glasovi ući će u završnu statistiku koju ćemo na kraju i javno prezentirati.
 

Osvojite 43" gaming monitor Asus ROG Strix XG43UQ i druge vrijedne nagrade

Kako bismo vas dodatno motivirali za sudjelovanje u ovom istraživanju, dijelimo nagrade. Prva nagrada je vrhunski 43-inčni gejmerski monitor Asus ROG Strix XG43UQ. Sponzor glavne nagrade je eKupi.

Asus ROG Strix XG43UQ je monitor dijagonale 43" (109,2 cm!). Krasi ga visoka razlučivost - UHD 4K (3.840 x 2.160) te visoka frekvencija osvježavanja od 144 Hz uz tehnologiju fleksibilnog osvježavanja AMD FreeSync Premium Pro. Monitor ima odziv od 1 ms, a tu su i izuzetno brzi konektori HDMI 2.1 i DisplayPort 1.4 - sve je prilagođeno povezivanju igraće konzole. Opseg boja DCI-P3 osigurava točne i žive boje, a certifikat DisplayHDR 1000 obećava velik dinamički raspon. Inače, u tijeku je Asusova akcija koja vrijedi tijekom 3-godišnjeg jamstva za monitore. U slučaju kvara monitora, Asus automatski daje zamjenu u obliku novog monitora, bez popravka starog. Ova akcija vrijedi i za ROG Strix XG43UQ koji poklanjamo.

No, to nije sve! Kako ne bi sve ostalo samo na jednoj nagradi, dijelimo i dva Bug Pro godišnja članska paketa. Bug Pro članski paket između ostalog osigurava vam pretplatu na web izdanje časopisa Bug i Mreža, pristup digitalnoj arhivi naših izdanja, pristup našem premium sadržaju, popuste na konferencije i još puno toga.

Osim navedenog, darujemo i tri utješne nagrade - tri majice s ovogodišnjeg Bug Future Showa 2022

> Želim sudjelovati u istraživanju

Istraživanje o korištenju monitora