Video tjednik (22): Od F-35 do svađe Hrvoja Prpića i Drage Galića u Tech Radaru

U prošlom tjednu najviše ste voljeli čitati o vojnom avionu F-35 i rekordu koji je postignut uz pomoć Tesle Model 3. Posebnu je pozornost privukla i debata Galića i Pripića u TV studiju

Bug.hr utorak, 5. lipnja 2018. u 07:00

Kao i prije sedam dana pregled tjedna priredili smo nakon nedjelje. Nije tome razlog samo prošlotjedni blagdana koji je mnogima donio produženi viken, već nam je ovaj termin donio više sadržaja za predstaviti. Kako će biti dalje još nismo odlučili, no lako bi se moglo dogoditi da i dalje nastavimo na ovaj novi način - rezimiranjem tjedna nakon vikenda.

Pregled najčitanijih objava imate već ovdje prikazan, a zanimljivo da je prvoplasirani tekst (F-35) u trenutku izrade liste bio "star" samo dva dana. drugim riječima njegova čitanost bit će još i veća.

Ipak, najburniji događaj je bilo snimanje, a potom i emitiranje Tech Radara, emisije koje uređuje i vodi Petric, a ovaj put je ugostio Hrvoja Prpića i Dragu Galića, sa namjerom da ih potakne na žestoku polemiku. Što je želio to je i dobio. Tim ekscesnim događajem koji je se održao pred video kamerama bave se u tjednom pregledu i Miro i Drago.

F-35 je manjkavog dometa za istinske "steath“ misije

Teslinim Modelom 3 prešli gotovo 1.000 kilometara s jednim punjenjem

Hrvatski Telekom se povlači s tržišta električne energije

Izvanzemaljski dijamanti

Nokijin povratak među prvoligaše je krvav i spor, ali ga HMD odrađuje besprijekorno

Žestoka svađa u studiju Tech Radara: je li Elon Musk genijalac ili luđak?