Canon se udružuje s tvrtkom IRIS kako bi ojačao svoj portfelj skenera

Canon najavljuje proširenje svog partnerstva s tvrtkom IRIS kojom spaja IRIS-ovu nagrađivanu ponudu osobnih mobilnih skenera s Canonovim vlastitim portfeljem skenera imageFORMULA, povećavajući prilike za rast prodaje svojim partnerima koji čestu sudjeluju na javnim natječajima

Bug.hr utorak, 25. siječnja 2022. u 14:13

Zahvaljujući novom partnerskom sporazumu, Canonovi ovlašteni partneri sada će moći nuditi IRIS-ove prijenosne mobilne skenere, skenere knjiga i kamere za dokumente namijenjene projektima javnih natječaja. Time se otvaraju mogućnosti ciljanja na širi raspon korisnika i specijalizirana okomita tržišta, kao što su obrazovanje, logistika, pravo, nekretnine i zdravstvo.

Širi raspon radi dohvaćanja novih tržišta za rast

Uz tu suradnju partneri će sada uz Canonove uređaje imageFORMULA moći prodavati široku lepezu IRIS-ovih prijenosnih mobilnih skenera, uključujući IRIScan Express, IRIScan Executive, IRIScan Book, IRIScan Mouse, IRIScan Anywhere i seriju IRIScan Desk. Nova ponuda proširit će njihov doseg tako što će im omogućiti da proizvode ponude novim kupcima i vertikalama. Uređaji iz serije IRIScan Desk, kojima se mogu skenirati uvezani dokumenti i knjige, nude značajke kao što su način snimanja videozapisa s više kamera i funkcija čitanja naglas pa su vrlo prikladni za učionice ili okruženja za daljinsko učenje.

IRIScan Book WiFi
IRIScan Book WiFi

S druge strane, uređaji kao što je ručni IRIScan Book WiFi kombiniraju cjenovnu pristupačnost s izvrsnim trajanjem baterije i inovativnom funkcionalnošću, što omogućuje korisnicima da u pokretu skeniraju časopise i knjige i prenose slike na mobilne telefone ili prijenosna računala.

„Kroz ovu suradnju namjeravamo otvoriti vrata posve novim prilikama za rast za partnere. Dajući im pristup specijaliziranijoj ponudi uređaja, možemo im pomoći da budu konkurentni u dosad neosvojenim vertikalama i na tržištima”, rekla je Angelina Vučković, Adria B2B Area Manager. „Uz bogat portfelj posebno namijenjen zadovoljavanju potreba svih vrsta korisnika, partneri se mogu pozicionirati kao jedinstven pružatelj rješenja za sve potrebe za skeniranjem.”

IRIS-ova ponuda omogućuje partnerima da iskoriste nasljeđe te robne marke u digitalnoj transformaciji. Njihov pametni softver već je provjeren i dokazan kao podrška tvrtkama u postupku digitalizacije. Svi IRIS-ovi uređaji dolaze s IRIS-ovim softverom za lako snimanje i pretvaranje dokumenata u digitalne formate, što partnerima omogućuje potpuno odgovaranje na sve potrebe korisnika.

„Kroz ovo partnerstvo omogućujemo svojim partnerima da se pozicioniraju kao podrška korisnika u ostvarivanju njihovih ciljeva digitalne transformacije uz revolucionarne inovacije”, rekao je Bernard de Fabribeckers, globalni direktor prodaje tvrtke IRIS. „Partneri će sada moći svojim korisnicima ponuditi pametnije IRIS-ove tehnologije koje su vodeće na tržištu, uparene sa snagom i bogatstvom Canonovog portfelja hardvera.”