Kingston danas predstavlja novi brend memorija i SSD-ova - FURY

Kingston Technology danas predstavlja novo-stare računalne komponente pod novim nazivom. Umjesto pod brendom HyperX, memorije, SSD i flash uređaji od sada se nazivaju - FURY

Bug.hr ponedjeljak, 19. srpnja 2021. u 06:00

Početkom ove godine Kingston Technology izdao je priopćenje u kojem je objasnio kako su odlučili prodati svoj odjel za proizvodnju računalne periferije HP-u. Tako je HP za 425 milijuna američkih dolara postao vlasnikom brenda HyperX.

Podsjetimo, Kingston je pod tim brendom gotovo 20 godina prodavao širok asortiman – od tipkovnica i miševa, zatim podloge za miševe, slušalice, mikrofone pa čak i dodatnu opremu za igraće konzole. Ipak jedan dio uređaja Kingston nije uvrstio u ovu ponudu nego će ih i dalje nastaviti razvijati i prodavati pod svojim brendom, a to su DRAM i flash memorije i SSD uređaji.

Novi brend pod kojim će Kingston prodavati navedene uređaje bit će FURY. Kvaliteta će ostati ista, samo će naziv biti drugačiji. Zapravo, osim naziva i dizajna i nema neke veće promjene, jer se i iza brenda HyperX nalazio Kingston.

Danas je službeni tržišni start FURY brenda, a Kingston je za tu priliku pripremio i par fotografija kojima je predstavio dizajn i nove nazive FURY DRAM memorija:

  • Kingston FURY Beast DDR3
  • Kingston FURY Beast DDR4
  • Kingston FURY Beast DDR4 RGB
  • Kingston FURY Impact DDR4 (SO-DIMM)
  • Kingston FURY Renegade DDR4
  • Kingston FURY Renegade DDR4 RGB

Kingston će u svojoj ponudi imati uređaje za PC entuzijaste, overklokere i ljubitelje igraćih konzola. Za PC entuzijaste i overklokere to će dakako biti brze FURY memorije, a za ljubitelje igraćih konzola također brzi FURY NVMe SSD-ovi.

Za korisnike koji su ranije kupili neku od HyperX DRAM i flash memorija ili HyperX SSD Kingston ima dobre vijesti – garancija je i dalje važeća, te su i dalje oni odgovorni za nju. Više o Kingston FURY proizvodima možete pronaći ovdje.

Cjeloviti asortiman Kingston FURY memorija možete pronaći u Linksu.