Xiaomi uskoro otvara trgovinu u Hrvatskoj

Kroz nekoliko tjedana u Hrvatskoj će se otvoriti prvi Mi Store u kojemu će se moći nabaviti široki asortiman kineske tvrtke Xiaomi, od mobitela pa sve do električnih četkica za zube

Promo petak, 23. studenog 2018. u 13:47

Nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, Xiaomi otvorit će vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj. Otvorenje je najavljeno za prvu polovicu idućeg mjeseca (prosinac 2018.), a trgovina će se nalaziti u sklopu zagrebačkog Arena shopping centra.

Mi Store će u ponudi osim najnovijih mobitela imati i široku paletu Ecosystem proizvoda. Hrvatski će kupci uz nove Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro mobitele moći nabaviti i klasične slušalice za pametne mobitele, mobilne USB punjače, auto punjače robotske usisavače, električne četkice za zube te ostale smart uređaje ovog kineskog proizvođača.

Hrvatski Mi Store bit će ujedno i drugi Mi Store u ovom dijelu Europe. Prvi je otvoren u svibnju ove godine u Austriji. Kako za austrijski tako će i za hrvatski Mi Store biti odgovorna hrvatska tvrtka Bijelić Co. koja je ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru.

U ovogodišnjim poslovnim rezultatima je iskazano kako je Xiaomi svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja u 2018. godini ostvario znatno ranije, već u trećem kvartalu. Zahvaljujući tome, Xiaomi je i dalje četvrti proizvođač mobitela na svijetu.

Iz tvrtke Bijelić Co. poručuju kako je Xiaomi poznat po nenadmašnim akcijama tijekom otvaranja službenih trgovina te kako će zasigurno i ovog puta osmisliti jedinstvene ponude uz pristupačne cijene za sve kupce koji dođu na otvorenje prvog hrvatskog Mi Storea u zagrebačkom Arena centru.

Novosti vezano uz otvorenje možete pratiti na službenim Internetskim stranicama tvrtke Bijelić Co. te na njihovoj službenoj Facebook stranici.