Jeste li se popisali?

Iako je bilo omogućeno samopopisivanje preko Interneta što je iskoristilo gotovo milijun i pol stanovnika, a nakon toga je uslijedilo klasično popisivanje "od vrata do vrata", popis stanovništva je produljen. Jeste li već popisani?

Bug.hr subota, 16. listopada 2021. u 06:00

Činilo se da će ovo biti najefikasnije sproveden popis stanovništa u Hrvatskoj svih vremena s mogućnošću internetskog samopopisivanja kućanstva koja to žele i mogu, što je iskoristilo skoro milijun i pol stanovnika Hrvatske, a nakon toga uslijedio je i klasični dio s popisivanjem od vrata do vrata. Iz nekog razloga, predviđeni rokovi za popisivanje nisu poštovani, pa je trajanje popisa produljeno.

Jeste li se vi sami, odnosno jesu li vas popisali?

Anketa Glasanje do 23.10.2021. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova:


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi