Provodimo veliko istraživanje o pametnim satovima

Sudjelujte u našem istraživanju – želimo saznati imate li pametni sat i koje funkcije pametnog sata su vam manje ili više bitne. Pripremili smo i nagradnu igru u kojoj slučajnim odabirom dijelimo tri super nagrade.

Bug.hr ponedjeljak, 9. svibnja 2022. u 06:00

Pametni satovi posljednjih su godina preoteli značajan udio korisnika koji su ranije koristili klasične satove. Neminovno je da pametni satovi kriju u sebi mnoge prednosti – ne radi se više samo o uređaju koji pokazuje vrijeme i datum, već o sveobuhvatnom gadgetu koji vam služi za praćenje aktivnosti, slušanje glazbe, telefoniranje, navigaciju i još puno toga. S druge strane, pametni satovi imaju i svoje nedostatke u usporedbi s klasičnim „čukama“, a to je trajanje baterije tj. potreba za stalnim nadopunjavanjem, viša cijena, nedostatak klasične elegancije, itd.

Odlučili smo stoga provesti istraživanje među čitateljima Buga, prvenstveno da vidimo koliko vas uopće koristi pametni sat. Zatim, zanima nas koje funkcije pametnog sata koristite, što smatrate bitnim kod karakteristika pametnog sata, kakvu cijenu i trajanje baterije očekujete.

Uzmite si nekoliko minuta vremena i ispunite naš anketni upitnik na adresi go.bug.hr/pametnisatovi

Nagradna igra

Kako bismo vas motivirali za sudjelovanje u istraživanju, u dogovoru s našim sponzorom eKupi pripremili smo i tri super nagrade:

  1. Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm crni
  2. Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rose Gold
  3. Slušalice Samsung Galaxy Buds 2

Nagrade će dobiti sudionici koje ćemo na kraju izvući slučajnim odabirom. Nakon što ispunite anketni upitnik, slijedite daljnje korake i ostavite svoje osobne podatke koji su nam nužni ukoliko osvojite nagradu. Detaljnija pravila nagradne igre nalaze se ovdje.

Sretno!