Provodimo veliko istraživanje o pametnim satovima

Sudjelujte u našem istraživanju – želimo saznati imate li pametni sat i koje funkcije pametnog sata su vam manje ili više bitne. Pripremili smo i nagradnu igru u kojoj slučajnim odabirom dijelimo tri super nagrade.

Bug.hr ponedjeljak, 9. svibnja 2022. u 06:00

Pametni satovi posljednjih su godina preoteli značajan udio korisnika koji su ranije koristili klasične satove. Neminovno je da pametni satovi kriju u sebi mnoge prednosti – ne radi se više samo o uređaju koji pokazuje vrijeme i datum, već o sveobuhvatnom gadgetu koji vam služi za praćenje aktivnosti, slušanje glazbe, telefoniranje, navigaciju i još puno toga. S druge strane, pametni satovi imaju i svoje nedostatke u usporedbi s klasičnim „čukama“, a to je trajanje baterije tj. potreba za stalnim nadopunjavanjem, viša cijena, nedostatak klasične elegancije, itd.

Odlučili smo stoga provesti istraživanje među čitateljima Buga, prvenstveno da vidimo koliko vas uopće koristi pametni sat. Zatim, zanima nas koje funkcije pametnog sata koristite, što smatrate bitnim kod karakteristika pametnog sata, kakvu cijenu i trajanje baterije očekujete.

Uzmite si nekoliko minuta vremena i ispunite naš anketni upitnik na adresi go.bug.hr/pametnisatovi

Nagradna igra

Kako bismo vas motivirali za sudjelovanje u istraživanju, u dogovoru s našim sponzorom eKupi pripremili smo i tri super nagrade:

  1. Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm crni
  2. Pametni sat Samsung Galaxy Watch 4 40 mm Rose Gold
  3. Slušalice Samsung Galaxy Buds 2

Nagrade će dobiti sudionici koje ćemo na kraju izvući slučajnim odabirom. Nakon što ispunite anketni upitnik, slijedite daljnje korake i ostavite svoje osobne podatke koji su nam nužni ukoliko osvojite nagradu. Detaljnija pravila nagradne igre nalaze se ovdje.

Sretno!

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi