Samo jednu želju imam...

Kraj je godine, vrijeme kada tradicionalno dolaze najbolje igre i kada se približavaju rokovi najavljeni kao datumi izlaska tih igara. Za kojom najviše čeznete?

Bug.hr četvrtak, 25. listopada 2018. u 06:00

Počevši od nekoliko idućih dana, pa do kraja godine, dolaze termini izlaska mogućih hitova koje manje ili više željno iščekujemo već neko vrijeme. 

 

Prvi na našem popisu je RPG u svijetu Witchera - Thronebreaker, koji s novim žanrom i novom mehanikom igranja donosi i posve novu grafiku i estetiku dobro nam poznatog svijeta plemenitog vještca Geralta od Rivije. Thronebreaker je tako u verziji za PC službeno izašao jučer i već sada se čini da se radi o sigurnom hitu.

 

Idući na popisu je Red Dead Redemption 2, koji, čini se za sada, izlazi samo za konzole, i to za dva dana. Navodno treba barem 60 sati igranja za završiti ovaj open world kaubojac koji od prethodnog nastavka zadržava honor sistem koji nagrađuje (i penalizira) način kako se odnosimo prema drugim igračima, NPC-ovima i mjestima koje posjetimo. Priča i grafika izgledaju izvrsno.

 

Mjesec dana kasnije, 27. studenog, trebali bi izaći Darksidersi III, na PC-u i Xboxu One i PS4 koji nastavlja tradiciju prethodnih nastavaka i orijentaciju na klanjuckanje neprijatelja. 

Čini se da bi moglo biti zabavno.

 

Prije toga, 20. studenog bi trebala izaći i konačna verzija Battlefielda V kojega ste već mogli zaigrati i otvorenim testnim verzijama koje su se nekima dopale, a nekima ne. Tema je ovaj puta Drugi svjetski rat, ali debelo izmasakriran scenarističkim idejama kako je trebao i mogao biti. Grafika je izvrsna, kako smo i navikli. 

 

Potencijalni hit koji je s nama idući mjesec je svakako i Hitman 2 koji ovoga puta kao janje na klanje dovodi i nikoga drugog do - Seana Beana, Boromira iz Gospodara prstenova, odnosno Neda Starka iz GOT-a, a koji je legendaran po tome što u većini filmova u kojima se pojavi prije kraja obavezno pogine. To mu je zadatak i u Hitmanu 2 - poginuti.

 

Spomenimo na koncu i Just Cause 4, koji izlazi početkom prosinca za konzole i PC, a koji nastavlja u svom luđački frenetičnom akcijskom ritmu koji je zaštitni znak serijala. Apex Engine je poboljšan i donosi navodno spektakularne vremenske efekte, kao i daleko napredniju fiziku i umjetnu inteligenciju NPC-ova. 

Koja je od nabrojanih igara vaš favorit?

Anketa Glasanje do 1.11.2018. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova: