Kanadski FreshBooks traži developere i engineering managere za zagrebački ured

FreshBooks trenutno ima otvorene pozicije za Python developere i engineering managere.

Bug.hr četvrtak, 23. travnja 2020. u 08:00

FreshBooks, poznata kanadska IT tvrtka, početkom svibnja u Hrvatskoj otvara razvojni centar za Europu i planira zaposliti oko 30ak ljudi unutar prve godine, 'mid' i 'senior' razvojne inženjere. Trenutno zapošljavaju Python developere i engineering managere.

Iako je FreshBooks platforma bazirana na Pythonu, naglašavaju kako to nije preduvjet za ljude koji se žele javiti na oglas za posao, već su otvoreni i za iskusne programere koji radi u Javi i drugim programskim jezicima

FreshBooks integrira svoju platformu s nizom drugih cloud servisa od GSuitea i Stripea preko HubSpota do Shopifyja.

Cilj je stvoriti najbolju Python tvrtku

Cilj FreshBooksa je u Zagrebu stvoriti jednu od najvećih i najboljih Python tvrtki u Hrvatskoj, pa tako najavljuju i odlične uvjete rada. Poslovni se prostor trenutno uređuje, a nalazi se u Radničkoj ulici. Zaposlenici će imati vlastito garažno parkirno mjesto te mogućnost korištenja sportskog kompleksa, a uključuje bazen, teretanu, dvoranu i teniske terene.

FreshBooks je računovodstveni softver koji se nalazi u oblaku, a prilagođen je potrebama malih i srednjih poduzetnika te značajno olakšava poslove upravljanja fakturama i izvješćima. FreshBooks kao softver još neko vrijeme neće biti dostupan na hrvatskom tržištu zbog prilagodbe lokalnim zakonima.

Do sada je FreshBooks za svoje potrebe poslovanja koristilo oko 20 milijuna ljudi, a najveći broj korisnika ima u SAD-u i Kanadi te nalazi se među top 3 business management softvera.

Posljednjih nekoliko godina FreshBooks se našao i na listama najboljih poslodavaca u Kanadi, pa očekujemo da će biti poželjan poslodavac i u Hrvatskoj te pomoći u stvaranju jedne pozitivne poslovne kulture u zemlji koja se već neko vrijeme bori sa zadržavanjem svojih IT stručnjaka.