LAQO osiguranje drugu godinu zaredom ima najbolje korisničko iskustvo i najbolji call centar

Prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje još je jednom dobilo godišnju nagradu prema izboru stručnog žirija CX.portala za korisničko iskustvo i pozivni centar

Bug.hr petak, 20. svibnja 2022. u 15:50

Croatijin LAQO, prvo hrvatsko 100% digitalno osiguranje, drugu godinu zaredom ima najbolje korisničko iskustvo i najbolji kontaktni centar do 30 radnih mjesta. Ova vrijedna priznanja Croatijinom LAQO osiguranju stižu prema izboru stručnog žirija CX.portala.

Godišnje nagrade CX.hr portala dodjeljuju se s ciljem podizanja svijesti o važnosti vrhunskog korisničkog iskustva i njegovom utjecaju na uspješnost kompanija. Nagradama se prepoznaju i nagrađuju najbolji kontaktni centri te njihovi djelatnici koji pokazuju izvrsne rezultate u nekoliko područja: vodstvo, predanost korisnicima, upravljanje kontaktnim centrom, edukacija i razvoj djelatnika.

2,35 milijuna jedinstvenih korisnika

"Korisnici i njihovo iskustvo su početak i kraj svega što radimo, a jednostavni, brzi i digitalni procesi u osnovi su našeg brenda. I upravo su zato ova priznanja posebno vrijedna. Korisničko iskustvo mora biti besprijekorno, tu za nas nema kompromisa. Ponosna sam na cijeli tim koji entuzijastično i neumorno radi na tome da LAQO i dalje bude sinonim za vrhunsko korisničko iskustvo. Ovo je zaista značajna potvrda da radimo dobar posao. Sjajni su rezultati iza nas, a pred nama veliki projekti", rekla je Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja.

LAQO osiguranje je digitalni brend Croatia osiguranja koji djeluje u sastavu Adris grupe i bilježi sjajne rezultate od lansiranja. Tako je laqo.hr web do sada posjetilo 2,35 milijuna jedinstvenih korisnika, 523.000 puta je pokrenut izračun osiguranja na laqo.hr, a s korisnicima je LAQO korisnička služba u 2021. izmijenila čak 15.000 chat poruka, 36.000 e-maila, 300.000 minuta razgovora i 81.700 poziva.