Održava se prvi SAP CodeJam u Hrvatskoj

Ulaz na SAP CodeJam događaj u potpunosti je besplatan, ali se potrebno prijaviti što ranije jer je broj mjesta ograničen na 25 sudionika

Bug.hr srijeda, 24. siječnja 2024. u 10:56

Morgan Solutions, u partnerstvu sa SAP-om, najavio je organizaciju prvog SAP CodeJam besplatnog događaja u Hrvatskoj koji će se održati 15. i 16. veljače 2024. godine u prostorima Business cluba 5, na adresi Roberta Frangeša Mihanovića 9 u Zagrebu s početkom u 14 sati.

Prema riječima organizatora, SAP CodeJam predstavlja izuzetnu priliku za sve trenutne i buduće SAP developere u Hrvatskoj. Cilj događaja je omogućiti sudionicima da prošire svoje znanje i vještine te im prezentirati SAP tehnologiju kao privlačnu karijernu opciju u području razvoja softvera.

Događaj će biti intenzivan i interaktivan, s radionicama koje će trajati četiri sata, uključujući pauze, nakon kojih je predviđeno vrijeme za druženje. Radionice će voditi Antonio Maradiaga, priznati SAP Developer Advocate, a broj mjesta je ograničen na 25 sudionika.

Za više informacija o temama radionice i procesu prijave potrebno se javiti na mail codejam@morgansolutions.eu. Naziv maila treba biti: SAP CodeJam Zagreb 2024. Prijava – Ime Prezime Željeni datum ili datumi.