Prodane su sve ulaznice za fizički dolazak na .debug - još uvijek su dostupne online karte

Sve ulaznice za fizički dolazak na ovogodišnje izdanje .debuga, koji će se održati 15. i 16. lipnja u zagrebačkoj Laubi i Algebri - razgrabljene su. I dalje je moguće nabaviti online ulaznice...

debug.hr ponedjeljak, 29. svibnja 2023. u 06:00

Ulaznica za fizički dolazak na ovogodišnji .debug, uvjerljivo najveću developersku konferenciju dosad održanu u našoj regiji, koja će se 15. i 16. lipnja održati u Zagrebu u Laubi, Algebri i čitavom prostoru između ta dva objekta – više nema. Rasprodan je sav kontingent ulaznica za fizički dolazak na konferenciju koje smo pustiti u prodaju. 

U međuvremenu su vam i dalje na raspolaganju ulaznice za online praćenje .debuga, kakvih – naravno – imamo na raspolaganju u neograničenoj količini.

Bilo da imate ulaznicu za fizički dolazak, bilo onu za online, bit ćete u prilici pogledati baš sva predavanja na ovogodišnjem .debugu, budući da ćete svoju ulaznicu moći iskoristiti i za naknadno gledanje snimaka predavanja, nakon što konferencija završi.

Prisjetimo se u donjem videu kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu...

Ovogodišnji .debug, da vas podsjetimo, trajat će dva dana, uz 5 trackova predavanja te uz “.debug na otvorenom” gdje će partneri .debuga pripremiti druženje u svojim šatorima na otvorenom, uz ponudu ljetnih zalogaja i gutljaja u formi street-food festivala…