Rasprodane su sve ulaznice za fizički dolazak na .debug - još uvijek su dostupne online karte...

Svih 1200 ulaznica za fizički dolazak na ovogodišnje izdanje .debuga, koji će se održati 2. i 3 lipnja u Algebra Campusu Zagreb - razgrabljene su. Od sada je moguće nabaviti samo online ulaznice...

Dragan Petric srijeda, 11. svibnja 2022. u 15:37

Ulaznica za fizički dolazak na .debug, najspektakularniju developersku konferenciju dosad održanu u našoj regiji, koja će se 2. i 3. lipnja održati u novootvorenom Algebra Campusu Zagreb – više nema. Rasprodan je sav kontingent od 1200 “fizičkih” ulaznica koje smo pustiti u prodaju prije nekoliko tjedana.

U međuvremenu su vam i dalje na raspolaganju ulaznice za online praćenje .debuga, kakvih – naravno – imamo na raspolaganju u neograničenoj količini.

Bilo da imate ulaznicu za fizički dolazak, bilo onu za online, bit ćete u prilici pogledati baš sva predavanja na ovogodišnjem .debugu, budući da ćete svoju ulaznicu moći iskoristiti i za naknadno gledanje snimaka predavanja, nakon što konferencija završi.

Prisjetimo se u donjem videu kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu...

Ovogodišnji .debug, da vas podsjetimo, trajat će dva dana, uz 4 tracka predavanja te uz “.debug na otvorenom” gdje će partneri .debuga pripremiti druženje u svojim šatorima na otvorenom, uz ponudu ljetnih zalogaja i gutljaja u formi street-food festivala…