Stiže nam najzabavniji listopad do sada - najavljeno 6 velikih tehnoloških događanja

Za kojih desetak dana započet će najzabavniji listopad do sada – za sada je najavljeno šest različitih događaja na kojima će biti predstavljeni uređaji za sezonu 2018./2019.

Stjepan Bilić petak, 21. rujna 2018. u 20:07

Mjesec koji je pred nama, a koji će započeti kroz nekih desetak dana bit će ujedno i jedna od zabavnih mjeseci ove godine. Riječ je dakako o listopadu u kojemu će veći broj tvrtki predstaviti svoje najnovije proizvode za sezonu 2018./2019.

Podsjetimo, do sada je pet velikih tvrtki najavilo evente za prvu polovinu listopada:

  • 2. listopad – Microsoft
  • 4. listopad – LG
  • 4. listopad – HMD Global Oy (Nokia)
  • 9. listopad – Google
  • 10. listopad - Razer
  • 16. listopad – Huawei

Najnoviji event, šesti po redu koji je najavljen za prvu polovinu listopada je HMD-ov. HMD Global Oy poslao je pozivnicu novinarima za 4. listopad. Za sada je poznato kako će se događaj održati u Londonu dok će točna lokacija biti otkrivena naknadno.

Budući da je na pozivnici otisnut i logo Nokije jasno je kako će tog dana biti predstavljen novi mobitel, ali ne i koji. Ako je za suditi prema nedavnim glasinama Nokia 9 je u zadnji tren odgođena do početka 2019. godine (MWC 2019),a razlog tomu je navodno Sarvikasovo nezadovoljstvo kvalitetom kamera kojih je kako znate – čak pet!.

Shodno tomu, izglednije je da će 4. listopada biti predstavljena globalna inačica Nokije 7.1 Plus.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi