Listopadska gužva, 10.10 bit će predstavljen i Razer Phone 2

Razer je poslao službenu pozivnicu za event na kojemu će biti predstavljen njihov ovogodišnji mobitel za gamere - Razer Phone 2 stiže 10. listopada

Stjepan Bilić nedjelja, 16. rujna 2018. u 12:00

Čini se kako su sve poznatije tvrtke odlučile svoje novitete predstaviti u prvoj polovini listopada. Osim Huaweija koji se radije odlučio za drugu polovinu mjeseca. Podsjetimo, do sada su već zauzeti termini – 2. listopad (Microsoft), 4. listopad (LG), 9. listopad (Google) i 16. listopad (Huawei).

Najnoviji, peti termin rezervirao je Razer koji će na svom eventu predstaviti ovogodišnji Razer Phone 2. Radi se o Razerovom drugom po redu mobitelu za gamere. Očekuje se da će ga pokretati Snapdragon 845, da će imati 8 GB RAM-a i do 512 GB interne memorije. Spominje se i podrška za virtualni 7.1 surround zvuk kao i ukidanje klasičnih LED-ica za notifikacije i uvođenje Chroma LED osvjetljenja kao zamjene.

Glasine govore i kako će ovogodišnji model dizajnom dosta nalikovati na prošlogodišnji model. Također glasine govore kako bi Razer Phone 2 trebao stići sa starijom inačom Androida - Androidom 8.1 Oreom, unatoč tome što je Android 9.0 Pie već neko vrijeme dostupan.

Što je od toga sve točno saznat ćemo 10. listopada 2018. godine, za kada je Razer rezervirao termin. Sam event bit će podijeljen u četiri dijela – u 5.00 kreće VIP Preview dio, u 5:45 krenut će i sam program na kojemu će biti predstavljen Razer Phone 2. U 6:30 CEO tvrtke Ming-Lang Tan održat će Keynote, a za 7:30 najavljen je Mobility Showcase.