Webinar Veleposlanstva SAD-a s temom zaštite okoliša

Američko veleposlanstvo organizira besplatan Smart Cities Webinar s temom zaštite okoliša, ove srijede, 1. srpnja u 15 sati

Bug.hr utorak, 30. lipnja 2020. u 04:48

Američko veleposlanstvo u Hrvatskoj upriličit će Smart Cities Webinar na temu zaštite okoliša. Webinar organiziraju u suradnji s regionalnim Veleposlanstvima SAD-a, a održat će se u srijedu, 1. srpnja u 15 sati.

Predstavnici američkih poduzeća ESRI, Microsoft, Temboo, Rapids i Venture govorit će o sustavima praćenja onečišćenja zraka i vode, tehnologije ekološkog nadzora, prikupljanju podataka o okolišu pomoću zračnih snimaka i još mnogo toga. Govorit će se i o načinu partnerstva koje ta poduzeća ostvaruju s gradovima. Bit će, naravno, vremena i za pitanja sudionika, kojih će biti iz svih zemalja jugoistočne Europe.

Organizatori očekuju i poseban interes sa strane gradonačelnika, predstavnika nacionalnih parkova, inspekcije zaštite okoliša, nevladinih organizacija te različitih ministarstva i sveučilišta. Za priključenje ovom webinaru potrebno je tek slijediti ovaj link.

Za 21. srpnja isti organizator najavljuje i novi webinar na temu blockchaina i njegove primjene u industriji i javnim uslugama.